Gündem

Naci Görür tek tek açıklayarak uyardı! 7 ilde deprem riski ciddi oranda arttı Naci Görür tek tek açıklayarak uyardı! 7 ilde deprem riski ciddi oranda arttı Prof. Dr. Naci Görür tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 7 il için kritik deprem riskinin bulunduğu, vatandaşların da bu çerçevede dikkat etmesi gerektiği ifade edildi.
MSB duyurdu! PKK’dan kaçan 2 terörist daha teslim oldu MSB duyurdu! PKK’dan kaçan 2 terörist daha teslim oldu Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte PKK'dan kaçan 2 teröristin daha teslim olduğu ifade edildi.
2024 Ramazan ayı ne zaman, hangi tarihte başlayacak? 2024 Ramazan ayı ne zaman, hangi tarihte başlayacak? İslam alemi, 2024 yılında ilk orucun hangi tarihte tutulacağını merak ediyor. İlk sahura kalkılacak gece merak konusu olurken Ramazan Bayramı'nın da hangi tarihte idrak edileceği merak edildi.
Bakanlar Kurulu Kabinesi ne zaman toplanacak, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu Kabinesi ne zaman toplanacak, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine toplantısı tarihleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Bakanlar Kurulu'nun hangi tarihte bir araya geleceği merak ediliyor. Bakanlar Kurulu için tarih açıklaması beklenirken kamuoyunun gözü de masadaki konu başlıklarına çevrildi.
Ankara Sincan'da bir eve 8.defa hırsız girdi! Ankara Sincan'da bir eve 8. defa hırsız girdi! Ankara Sincan'da film gibi bir olay yaşandı. Bir vatandaş evine 4 yılda tam 8 kere hırsız girdiğini ifade ederek artık bu durumun bir son bulmasını istedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan kadın girişimcilere destek açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan kadın girişimcilere destek açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bugün Ankara'da önemli bir etkinliğe katıldı. "Kadın Girişimcilerimizle Güçlü Yarınlara" adlı etkinlikte konuşan Bakan Kacır, kadın girişimcilere yönelik desteklerinin süreceğini açıkladı.
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay kimdir? CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay kimdir? Yerel Seçimlere kısa bir süre kalırken CHP'nin merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. Cemil Tugay, CHP'den İzmir için aday gösterildi. Peki, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay kimdir?
TÜİK açıkladı! Ocak ayı ekonomik güven endeksi verileri yayımlandı TÜİK açıkladı! Ocak ayı ekonomik güven endeksi verileri yayımlandı TÜİK, ocak ayı ekonomik güven endeksi rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, ekonomik güven endeksi ocak ayında arttı.
Benzine ve motorine zam üstüne zam! Dün gelen zamdan sonra bir zam daha geldi Benzine ve motorine zam üstüne zam! Dün gelen zamdan sonra bir zam daha geldi Akaryakıt fiyatlarına yönelik her gün yeni bir zam açıklanmaya devam ediyor. Tarihindeki en üst seviyeyi gören motorin fiyatına dün gelen zamdan sonra bugün yeni bir zam geldi. Benzinde yeni gelen zamlardan nasibini aldı.
Bakan Yerlikaya'dan 2023 BTÖ operasyonları paylaşımı!  3 bin 911 şehir, 19 bin 682 kırsal operasyon düzenlendi Bakan Yerlikaya'dan 2023 BTÖ operasyonları paylaşımı! 3 bin 911 şehir, 19 bin 682 kırsal operasyon düzenlendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılında BTÖ'ye yönelik yapılan operasyonların detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı, 3 bin 911 şehir, 19 bin 682 kırsal operasyon düzenlendiğini belirtti.
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu, alımlar ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları belli oldu mu, alımlar ne zaman yapılacak? 2024 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuru çerçevesinde toplamda 35 bin sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Bu çerçevede başvuru şartlarının ve detaylarının belirlendiği ifade edildi.
Ticaret Bakanlığı memur alımlarını duyurdu! Başvurular bir gün sonra sona eriyor Ticaret Bakanlığı memur alımlarını duyurdu! Başvurular bir gün sonra sona eriyor Ocak ayı için Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre memur alımlarına başlanacağı öğrenildi. Bu çerçevede şartlar ve detayların belirlendiği ifade edildi.