Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapacak! Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapacak! Ocak ayının sonunda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 5 bin 500 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan kişiler için detaylar da belli oldu.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası Süper Hızlı Tren Projesi'ne başlandı Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası Süper Hızlı Tren Projesi'ne başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Ankara ile İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek olan Süper Hızlı Tren Projesi'ne başlandığı bilgisine ulaşıldı.
2024 Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ve şartları nedir? 2024 Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ve şartları nedir? Bugün yapılan son açıklamalara göre 2024 yılı için yapılacak olan personel alımı için başvuru şartları ve tarihler konusunda bilgilendirme yapıldığı ifade edildi.
Altın bilezik tatlısı tarifi malzemeleri nedir, nasıl yapılır? Altın bilezik tatlısı tarifi malzemeleri nedir, nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün yapılan altın bilezik tatlısı hakkında bugün merak edilenler internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Konu hakkında merak edilenler açıklandı.
Çevre Bakanlığı duyurdu! Deprem bölgesindeki çelik köy evlerinin ilk etabı 6 Şubat'ta teslim edilecek Çevre Bakanlığı duyurdu! Deprem bölgesindeki çelik köy evlerinin ilk etabı 6 Şubat'ta teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte deprem bölgelerine yapılan çelik köy evlerinin 6 Şubat tarihinde vatandaşlara teslim edileceği öğrenildi.
Araç sahipleri aman dikkat! Hemen kontrol edin yaptırmayana 19 bin 404 TL para cezası kesilecek Araç sahipleri aman dikkat! Hemen kontrol edin yaptırmayana 19 bin 404 TL para cezası kesilecek Arabası olan herkese son dakika duyurusu yapıldı. Yaptırmadıysanız mutlaka hemen yaptırın yoksa cebiniz yanacak!
İş arayanlara müjdeyi bizzat bakan verdi! Kamu kurumuna 5500 personel alımı yapılacak İş arayanlara müjdeyi bizzat bakan verdi! Kamu kurumuna 5500 personel alımı yapılacak Devam eden istihdam sorunları nedeniyle bir an önce işe girmek isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Kamu kurumlarında işe girmek isteyenler devletin yayımladığı ilanları incelemeye devam ederken bu kez istihdam açıklaması bizzat bakandan geldi.
2024 YKS başvuru ücreti ne kadar, YKS başvurusu nasıl yapılır, son gün hangi tarihte? 2024 YKS başvuru ücreti ne kadar, YKS başvurusu nasıl yapılır, son gün hangi tarihte? Üniversitede eğitim almak isteyen adayların YKS'ye yönelik araştırmaları devam ediyor. YKS başvuru ücreti ve sürece dair detaylar merak edilirken konuyla ilgili ÖSYM'nin açıklamaları takip ediliyor.
ÖSYM son dakika açıkladı! YKS başvuruları başlıyor ÖSYM son dakika açıkladı! YKS başvuruları başlıyor Eğitim hayatına üniversite devam edecek olan öğrenciler sınav başvuru tarihini bekliyordu. ÖSYM tarafından yapılan olan YKS için başvuru tarihleri son dakika olarak açıklandı.
MSB taciz ateşi yapan 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı MSB taciz ateşi yapan 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı Milli Savunma Bakanlığı tarafından askerlerimize yönelik bir taciz ateşi gerçekleştirildiğini açıkladı. Yapılan saldırıya anında ve misliyle karşılık veren askerlerimizin 13 teröristi etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
TBMM Başkanvekili Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlatan CHP'li Bankoğlu'ndan açıklama! Dayanamadım fırlattım TBMM Başkanvekili Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlatan CHP'li Bankoğlu'ndan açıklama! Dayanamadım fırlattım Dün, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın, TİP Hayat Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürüldüğüne ilişkin kararı okuduğu sırada CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu'nun Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlattığı anlar gündeme düştü. CHP'li Bankoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı, ''Dayanamadım, fırlattım.'' dedi.
Ankara'dan kalkması ile biliniyordu! Doğu Ekspresi kaza yaptı Ankara'dan kalkması ile biliniyordu! Doğu Ekspresi kaza yaptı Ülkemizin son yıllarda popülerliği çok fazla artan ve önemli bir gelir kapısı olan Doğu Ekspresi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Doğu Ekspresi Kayseri'de bir araca çarptı.