Gündem

Bakan Yumaklı 6 bin 418 adet sulak alan kayıt altına alındığını açıkladı! Bakan Yumaklı 6 bin 418 adet sulak alan kayıt altına alındığını açıkladı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 6 bin 418 sulak alanın kayıt altığına alındığı ifade edildi.
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son açıklama ile birlikte dün İzmir'de silahla vurulan taksi şoförünün bugün hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
KPSS şartı yok! İŞKUR silahlı silahsız 1246 güvenlik görevlisi alımı yapacak KPSS şartı yok! İŞKUR silahlı silahsız 1246 güvenlik görevlisi alımı yapacak Şubat ayı için İŞKUR tarafından yayımlanan son personel alım ilanlarına göre toplamda 1246 silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımlarının yapılacağı öğrenildi. İlanlar hakkında detaylar belli oldu.
Marmara'da yaşanan peş peşe depremlerin ardından Naci Görür'den kritik uyarı! Marmara'da yaşanan peş peşe depremlerin ardından Naci Görür'den kritik uyarı! Son günlerde Marmara bölgesinde yaşanan peş peşe depremlerin ardından uzman isimden kritik açıklama geldi. O bölgede canlı bir fay hattı bulunduğu ifade edildi.
YÖK'ten yatay geçiş hakkında kritik karar duyuruldu! YÖK'ten yatay geçiş hakkında kritik karar duyuruldu! Yükseköğretim Kurumları tarafından ön lisans ve lisans düzeyindeki öğrencilerin yatay geçişleri hakkında alınan kritik kararın yayımlandığı öğrenildi.
YÖK Başkanı'ndan YKS hakkında değerlendirme! YÖK Başkanı'ndan YKS hakkında değerlendirme! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından yapılan açıklamalarda YKS programına ilişkin değerlendirmelere yer verildi.
Kocaeli'nde fabrika işçileri rehin alındı! Kocaeli'nde fabrika işçileri rehin alındı! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişinin özel bir fabrikada çalışan işçileri rehin aldığı bildirildi. Olay yerine çok ekiplerin hızlı bir şekilde sevk edilmesinin ardından gelişmeler merak edilmeye başlandı.
Markete gittiğinizde sakın şaşırmayın o ürünler tarih oluyor! Bakanlık satışlarına resmen yasak getirdi Markete gittiğinizde sakın şaşırmayın o ürünler tarih oluyor! Bakanlık satışlarına resmen yasak getirdi Tarım ve Orman Bakanlığı, artan şikayetlerin ardından harekete geçerken marketlerde bir dönemin daha tarihe karışacağı bildirildi. Marketlerde tüketiciyi yanıltan, kafasını karıştıran ifadelere karşı önlem alınırken bazı ürünlerin satışlarına yasak getirildi.
Otopark sorunu yaşayanlara müjde verildi! Milyonların yaşadığı o ilde heyecanlandıran açıklama Otopark sorunu yaşayanlara müjde verildi! Milyonların yaşadığı o ilde heyecanlandıran açıklama Kalabalık nüfusu olan şehirlerde otopark soruları yaşanmaya devam ediyor. Otopark sorunlarının yaşanmaya devam ettiği kalabalık illerde vatandaşların çözüm talebi devam ederken yapılan sürpriz bir açıklama herkesi meraklandırdı.
2024 Şubat Celbi askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yeri sorgulama ekranına nasıl bakılır? 2024 Şubat Celbi askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yeri sorgulama ekranına nasıl bakılır? Askere gidecek erkek vatandaşların merakla beklediği 2024 Şubat celbi askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında sonuçlara nereden bakılacağı merak konusu oldu. 2024 Şubat celbi askerlik sorgulama ekranına nereden bakılır? Askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik sınıflandırma sonuçları nasıl öğrenilir?
ÖSYM duyurdu! YKS başvuruları başladı ÖSYM duyurdu! YKS başvuruları başladı ÖSYM son dakika açıkladı. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği YKS başvuru ekranı açıldı. Üniversite adaylarının YKS sınavı için ise geri sayımı resmen başlamış oldu.
TBMM yeni HSK üyesi olarak Çetin Arslan'ı seçti TBMM yeni HSK üyesi olarak Çetin Arslan'ı seçti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından yargı makamlarına seçim ile atanan isimleri belirleme işlemleri devam ediyor. Son olarak TBMM tarafından yapılan oylama ile HSK üyesi olarak Çetin Arslan'ın seçildiği bildirildi.