Gündem

CHP'den 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde tüm Türkiye'de anma töreni CHP'den 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde tüm Türkiye'de anma töreni CHP, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin yıl dönümü nedeniyle tüm Türkiye'de, saat 04.17'de anma töreni düzenleyeceklerini açıkladı.
Bakan Yerlikaya paylaştı! Suç örgütü çökertildi elebaşı yakalandı Bakan Yerlikaya paylaştı! Suç örgütü çökertildi elebaşı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Kafes-36 operasyonları sonucunda organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşının da yakalandığını açıkladı.
Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin ardından bugün ders başı yaptı Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin ardından bugün ders başı yaptı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ara tatil döneminin sona ermesi ve 20 milyona yakın öğrencinin bugün eğitim öğretim hayatına kaldıkları yerden başlayacak olmalarından dolayı bir mesaj yayınladı. MEB Bakanı Yusuf Tekin'de öğrencilere iyi dilek temennisinde bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı için başvurular sona eriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 sözleşmeli personel alımı için başvurular sona eriyor! Şubat ayı için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre toplamda 1629 personel alımının yapılacağı ifade edildi. Bu çerçevede detaylar belli oldu.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 12 kişilik daimi işçi alımı yapacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 12 kişilik daimi işçi alımı yapacak! 5 Şubat tarihinde yayımlanan personel alım ilanına göre İŞKUR üzerinden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 12 kişilik daimi işçi alımı yapılacağı öğrenildi.
Bakan Yumaklı'dan 6 Şubat paylaşımı! Birbirimize kenetlenerek aşacağız Bakan Yumaklı'dan 6 Şubat paylaşımı! Birbirimize kenetlenerek aşacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan açıklamalarda 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden 1 sene geçmesinin üzerine paylaşımda bulundu.
O illerde yaşayanlar dikkat! Uzmandan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi O illerde yaşayanlar dikkat! Uzmandan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi Belirli illerde son dönemde yaşanan depremlerin ardından uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda riskli bulunan fay hatları tek tek açıklandı.
Yarın okullar tatil mi, kar yağacak mı? Yarın okullar tatil mi, kar yağacak mı? Okulların yarından itibaren yeni döneme başlayacak olmalarının ardından kar yağışı nedeni ile okulların tatil olup olmayacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte iki PKK'lı teröristin Habur'da teslim olduğu bilgisine ulaşıldı.
İŞKUR başvuranlara günlük 719,32 TL ödeme yapacağını açıkladı İŞKUR başvuranlara günlük 719,32 TL ödeme yapacağını açıkladı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş arayan vatandaşlara her açıdan destek olmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre başvuru yapanlara günlük olarak 653,93 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Ödemelere ilişkin detaylar ve başvuru şartları da belli oldu.
Milyonlarca öğrenci yarın ders başı yapacak Milyonlarca öğrenci yarın ders başı yapacak Ülkemizde milyonlarca öğrenci 19 Ocak'ta karne heyecanı yaşayıp ara tatil dönemine girmişti. Tatil dönemini tamamlayan öğrenciler yarın okullarında ders başı yapacak.
Ehliyetli kamu işçisi alımı başladı! KPSS ve yaş şartı aranmayacak Ehliyetli kamu işçisi alımı başladı! KPSS ve yaş şartı aranmayacak Personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden kamu işçisi alımının başlayacağı açıklandı. Ehliyetli kamu işçisi alımının başladığı ve başvurularda KPSS ve yaş şartının aranmayacağı ifade edildi.