Gündem

Cem Zeytin halka arz sonuçları: Kişi başı kaç lot düştü? Cem Zeytin halka arz sonuçları: Kişi başı kaç lot düştü? Halka arzları yakından takip edenler, halka arz sonuçlarını da araştırıyor. Aktarılan son habere göre 29 Ağustos 2 ve 3 Eylül tarihlerinde talepleri toplayan Cem Zeytin halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Cem Zeytin kişi başı kaç lot düştü?
MSB sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler? MSB sözleşmeli personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı’na 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için MSB personel alım başvuru şartları açıklandı.
2024 2025 Üniversiteler ne zaman açılıyor? 2024 2025 Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversite öğrencileri okullarının ne zaman açılacağını merak ediyor. Öğrenciler okulların 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılında akademik takvime ne zaman başlayacağını merak ederken herhangi bir açıklama olup olmadığını sorguluyor.
KYK yedek yurt başvuru ne zaman? 2024 2025 yedek yurt başvuruları KYK yedek yurt başvuru ne zaman? 2024 2025 yedek yurt başvuruları KYK yurt başvurularında sonuçlar az önce açıklandı. Başvurusunda yurt çıkmayan öğrenciler yedek başvurularının ne zaman ve nasıl olacağını merak ediyor. KYK yedek yurt başvuru tarihi belli oldu mu, 2024 2025 yedek yurt başvuruları ne zaman başlayacak?
Bakan Bak duyurdu: GSB KYK Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı Bakan Bak duyurdu: GSB KYK Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı KYK yurt başvuruları ağustos ayı içerisinde alındı. İlk kez üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler ve ara sınıf öğrencilerinin başvuru yaptığı yurt başvurularının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Beklenen açıklama Bakan Bak tarafından geldi.
Doğum oranı düşük illerde bakanlık çalışma başlatacak Doğum oranı düşük illerde bakanlık çalışma başlatacak Türkiye'de doğum oranı giderek düşerken yapılan araştırmalar sonucu doğum hızını artırmaya yönelik çalışmaların yapılacağı ifade edilmişti. Bu çerçevede doğum oranı düşük olan 3 ilde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının harekete geçeceği öğrenildi.
Alacakaranlık Twilight filmi gösterim tarihi kaç yaş üstü konusu oyuncuları kimler? Alacakaranlık Twilight filmi gösterim tarihi kaç yaş üstü konusu oyuncuları kimler? Gişe rekortmeni filmler arasında yer alan Alacakaranlık Efsanesi Twilight ile devam ediyor. Efsane sinema ekranlarına geri dönüyor. İşte gösterim tarihi, konusu ve oyuncuları...
Roblox ne zaman açılacak? Açıklama geldi Roblox ne zaman açılacak? Açıklama geldi 7 Ağustos tarihinde erişime engellenen Roblox’un ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Uzun bir süredir kapalı olan oyun platformu için Roblox’tan açıklama geldi.
Deprem profesörü Sözbilir'den fay segmenti uyarısı Deprem profesörü Sözbilir'den fay segmenti uyarısı Deprem profesörü Hasan Sözbilir korkutan açıklamalarda bulundu. Sözbilir yapmış olduğu açıklamasında Türkiye'nin diri fay hatlarını incelediklerini belirterek deprem riski yüksek bölgeleri açıkladı.
Kırtasiye yardımı nedir, başvuru nereden yapılır, kimlere veriliyor Kırtasiye yardımı nedir, başvuru nereden yapılır, kimlere veriliyor Haziran ayında kapanan okullar Eylül ayında yeniden açılıyor. Öğrencilerin aileleri de çocuklarının eksiklerini tamamlama adına yoğun bir süreçten geçiyor. Maddi durumu okul ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamayan aileler için çeşitli yardımlarda bulunuluyor.
Pençe Harekat Bölgesinde bir binbaşının şehit olduğu bildirildi Pençe Harekat Bölgesinde bir binbaşının şehit olduğu bildirildi Akşam saatlerinde sınır ötesinde terör örgütü unsurlarını temizlemek için faaliyetlerini sürdüren askerlerimizden üzücü bir haber geldi. Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını kaybettiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi görüşmesi sonrası yeni dönem vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi görüşmesi sonrası yeni dönem vurgusu Kahire ve Ankara yönetiminin yıllar sonrasında yeniden ilişkileri düzeltme adına bir araya gelmesi önemli bir gelişme olarak nitelendirilmişti. Her iki taraftan gelen iyi niyet adımları bugün bir kez daha zirve yaptı.