Gündem

12 ilde alarm verildi kuvvetli kar yağışı başlayacak! Sarı ve turuncu kodlu uyarılar geçildi geliyor gelmekte olan 12 ilde alarm verildi kuvvetli kar yağışı başlayacak! Sarı ve turuncu kodlu uyarılar geçildi geliyor gelmekte olan Hava durumuna dair veriler yakından izleniyor. Hava durumu verileri günlük planını yapanlar için önem taşırken kuraklık endişesi nedeniyle de kar yağışına ilişkin veriler takip edilmeye başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan veriler vatandaşların gündeminde yer edinirken 12 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı verildiği bildirildi.
MEB Bakanı Tekin Ankara'da öğrencilerle birlikte depremde vefat edenler için saygı duruşunda bulundu MEB Bakanı Tekin Ankara'da öğrencilerle birlikte depremde vefat edenler için saygı duruşunda bulundu 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için yurt genelindeki tüm okullarda saygı duruşunda bulunuldu. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin'de Ankara'da bir okulda yapılan saygı duruşu etkinliğine katıldı.
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Türkiye'nin dört bir yanında anma etkinlikleri düzenlendi 6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Türkiye'nin dört bir yanında anma etkinlikleri düzenlendi 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin ardından tam 1 yıl geçti. Başta depremden etkilenen iller olmak üzere tüm Türkiye'de depremler nedeniyle hayatını kaybedenler için anma etkinlikleri düzenlendi.
Ankara'da 6 Şubat depreminin yıl dönümüne özel deprem tatbikatı düzenlendi Ankara'da 6 Şubat depreminin yıl dönümüne özel deprem tatbikatı düzenlendi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümüne özel bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi. AFAD tarafından gerçekleştirilen depreme yüzlerce personel katıldı
Hatay'da göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! 25 polis hafif şekilde yaralandı Hatay'da göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi! 25 polis hafif şekilde yaralandı Bugün akşam saatlerinde Hatay'da meydana gelen kaza sonucunda toplamda 25 polisin hafif bir şekilde yaralandığı, sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Kentsel dönüşüm başkanlığının görev ve yetkileri hakkında yönetmelik yayımlandı! Kentsel dönüşüm başkanlığının görev ve yetkileri hakkında yönetmelik yayımlandı! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre kentsel dönüşüm başkanlığının görev ve yetkileri hakkında yönetmeliğin belirlendiği ifade edildi.
Başvurular ÖSYM tarafından alınacak! Bakanlık 5500 personel alımı için ilanı duyurdu Başvurular ÖSYM tarafından alınacak! Bakanlık 5500 personel alımı için ilanı duyurdu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından duyurulan son kampanyaya göre şubat ayı için toplamda 5500 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede alımların yarın sona ereceği ifade edildi.
Meteoroloji'den 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi! Meteoroloji'den 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte toplamda 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildiği ifade edildi. Dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Ticaret Bakanlığı duyurdu! İthalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin tebliğ yayımlandı Ticaret Bakanlığı duyurdu! İthalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin tebliğ yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan son tebliğe göre Ticaret Bakanlığı tarafından ithalatta haksız rekabetin önlenmesine ilişkin tebliğ hakkında bilgilendirme yapıldı.
Yarın okul var mı, 6 Şubat okullar tatil mi? Yarın okul var mı, 6 Şubat okullar tatil mi? Belirli illerde kar yağışının etkili olmasının ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yetkili kişiler tarafından açıklamalara yer verildi.
Miraç Kandili ne zaman, kandilde neler yapılır, oruç tutulur mu? Miraç Kandili ne zaman, kandilde neler yapılır, oruç tutulur mu? Bu sene Miraç Kandilinin yaklaşmasının ardından müslüman vatandaşlar tarafından kandilin önemi hakkında ve neler yapılabileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak? Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak? Geçen hafta kabine toplantısının yapılmamasının ardından vatandaşlar tarafından bu hafta kabine toplantısının yapılıp yapılmayacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.