Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya Kafes-37 operasyonları kapsamında 2 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya Kafes-37 operasyonları kapsamında 2 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu Emniyet birimleri tarafından ülkemizin her şehrinde tespit edilen organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Elazığ ve Konya'da 2 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
3 kez ertelenmişti! Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor 3 kez ertelenmişti! Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu için beklenen açıklama geldi. Gezeravcı'nın dönüş yolculuğunun bugün yapılacağı öğrenildi.
Çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 12 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verdi Çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 12 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre toplamda 12 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı verildiği, bazı bölgelerde de çığ tehlikesinin bulunduğu ifade edildi.
Acil Tıp Kurumu farklı kadrolarda 229 sözleşmeli personel alımı yapacak! Acil Tıp Kurumu farklı kadrolarda 229 sözleşmeli personel alımı yapacak! Şubat ayı için Acil Tıp Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre toplamda 229 sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi. Şartlar ise merak konusu oldu.
Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması! Fay hattı üzerinde yapılaşma olmayacak Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması! Fay hattı üzerinde yapılaşma olmayacak 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin yıldönümünde açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki deprem konutları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Karayolları taşıt araçlarının ithali hakkında tebliğ yayımlandı! Karayolları taşıt araçlarının ithali hakkında tebliğ yayımlandı! Ticaret Bakanlığı tarafından bugün yayımlanan tebliğ ile birlikte karayolları taşıt araçlarının ithali hakkında yeni karar Resmi Gazete'de duyuruldu.
AFAD deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı! AFAD deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı! 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden 1 sene geçmesinin üzerine deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için konutların bugün AFAD tarafından tamamlandığı duyuruldu.
Bakan Tunç'tan adliye saldırısı açıklaması! Şu anda 34 gözaltı var Bakan Tunç'tan adliye saldırısı açıklaması! Şu anda 34 gözaltı var Bugün İstanbul Adliyesi önünde yaşanan saldırının ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından konu ile ilgili açıklamalara yer verildi. Saldırı ile ilgili 34 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
AÖL kayıt yenileme 2024 ne zaman, nasıl yapılır, ücreti ne kadar, son gün ne zaman? AÖL kayıt yenileme 2024 ne zaman, nasıl yapılır, ücreti ne kadar, son gün ne zaman? Merakla beklenen AÖL kayıt yenileme 2024 tarihleri belli oldu. Peki, AÖL kayıt yenileme 2024 ne zaman, nasıl yapılır, ücreti ne kadar, son gün ne zaman? Detayları Haber Ankara okurları için derledik...
RTÜK açıkladı! Türkiye'deki tüm TV ve radyo kanalları 19:00'da aynı yayını yapacak RTÜK açıkladı! Türkiye'deki tüm TV ve radyo kanalları 19:00'da aynı yayını yapacak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümde farkındalık oluşturma adına önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada saat 19:00'da AFAD tarafından hazırlanan kamu spotlarının aynı anda tüm radyo ve TV kanallarında yayınlanacağı ifade edildi.
Orada evim var diye sevinmeyin belediyeler yıkım kararı aldı! Bu yapılar tek tek yıkılıyor artık izin verilmeyecek Orada evim var diye sevinmeyin belediyeler yıkım kararı aldı! Bu yapılar tek tek yıkılıyor artık izin verilmeyecek Türkiye'de artan taşınmaz fiyatları nedeniyle vatandaşların yatırım tercihi de değişti. Yatırım tercihi değişen vatandaşların taşınmaza olan ilgisi devam ederken hobi bahçesi olarak satılan alanlar fiyatları nedeniyle rağbet görmeye devam ederken belediyelerin yıkım kararı alarak harekete geçtikleri öğrenildi.
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne? Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri yükseldi! Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne? Çağlayan Adliyesi'nde, bugün öğlen saatlerinde silah sesleri yükseldi. Seslerin gelmesi ardından çevredeki vatandaşlar panik olurken, Çağlayan Adliyesi'nde ne olduğu merak konusu oldu. Peki, Çağlayan Adliyesi nerede, son durum ne? Detaylar haberimizde...