Gündem

AYM'nin yeni üyesi Yılmaz Akçil yemin ederek görevine başladı AYM'nin yeni üyesi Yılmaz Akçil yemin ederek görevine başladı Anayasa Mahkemesi'ne geçtiğimiz günlerde atanan Danıştay Üyesi Yılmaz Akçil için bugün düzenlenen tören ile görevine başladı. Düzenlenen törene başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyasiler tarafından da üst düzey bir katılım gerçekleştirildi.
Türkiye'de nüfus arttı mı, azaldı mı, nüfusu en az ve en çok olan il hangisi? Türkiye'de nüfus arttı mı, azaldı mı, nüfusu en az ve en çok olan il hangisi? Türkiye'nin nüfusuna yönelik veriler yakından takip ediliyor. Ülkemiz nüfusunun artıp atmadığı merak edilirken resmi rakam da gündemin önemli konu başlıkları arasında yer aldı. Nüfusu en çok ve en az olan iller merak edilirken TÜİK verileri ile detaylar belli oldu.
Türkiye'nin 2'nci astronotu Atasever'den Alper Gezeravcı açıklaması! Türkiye'nin insanlı uzay yolculuğu durmayacak Türkiye'nin 2'nci astronotu Atasever'den Alper Gezeravcı açıklaması! Türkiye'nin insanlı uzay yolculuğu durmayacak Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzay yolculuğunun sonuna geldi ve Dünya'ya dönüyor. Türkiye'nin 2'nci astronotu olarak bilinen Tuva Cihangir Atasever ise, Alper Gezeravcı ve ülkenin uzay misyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu, ''Türkiye'nin insanlı uzay yolculuğu durmayacak.'' dedi.
14 ilde alarm verildi sarı kod geçildi! Çığ buzlanma ve don hepsi aynı anda görülecek ekipler alarmda 14 ilde alarm verildi sarı kod geçildi! Çığ buzlanma ve don hepsi aynı anda görülecek ekipler alarmda Şubat ayında hava durumu verileri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yurt genelinde kar yağışının etkili olmaması ile beraber hava durumunu araştırmaya başlayan vatandaşlar da yapılan uyarıları yakından takip etmeye başladı. Hava durumuna dair verilen MGM tarafından açıklanmaya devam ederken bu kez 14 il için sarı kodlu uyarı verildiği öğrenildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı fitre bedelini açıkladı! Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı fitre bedelini açıkladı! Ülkemizde yaklaşan Ramazan ayı öncesi önemli bir açıklama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Müslümanların merakla beklediği Fitre miktarının belirlendiği duyuruldu.
TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman? TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman? 6 Şubat depremleri ardından deprem bölgesinde yapımına hızla başlanan TOKİ deprem konutlarıyla ilgili son gelişmeler, depremlerin birinci yıl dönümünde merak ediliyor. Peki, TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman?
İstanbul Halk Ekmek, 07.30 – 16.30 arasında daimi çalışacak personel alımına başladı İstanbul Halk Ekmek, 07.30 – 16.30 arasında daimi çalışacak personel alımına başladı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) farklı kurum ve kuruluşlar için personel alım haberlerini yayımlamaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Halk Ekmek 07.30 - 16.30 saatleri arasında daimi olarak çalışacak personel alımına başladığını duyurdu. Alıma ilişkin detaylar ve merak edilenler haberimizde
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 il için sarı kodlu uyarıyı yayımladı! Kar yağışına karşı dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 il için sarı kodlu uyarıyı yayımladı! Kar yağışına karşı dikkat Bugün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan uyarılara göre kar yağışına karşı toplamda 14 il için sarı kodlu uyarı verildiği ifade edildi.
YÖK uzman yardımcısı alımı yapacak! Başvuru için son 1 gün YÖK uzman yardımcısı alımı yapacak! Başvuru için son 1 gün Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından şubat ayı için yapılan açıklamalara göre toplamda 20 uzman yardımcısı alımının yapılacağı ifade edildi.
Zonguldak'ta özel bir maden ocağında göçük yaşandı! 2 işçiden 1'i kurtarıldı Zonguldak'ta özel bir maden ocağında göçük yaşandı! 2 işçiden 1'i kurtarıldı Bugün akşam saatlerinde Zonguldak'ta bulunan bir özel maden ocağında göçük yaşandı. Yaşanan göçüğün altında kalan iki işçiden birinin kurtarıldığı öğrenildi.
İlkokul seviyesindeki tüm öğrenciler katılabilir! Bakan Tekin yarışma koşullarını duyurdu İlkokul seviyesindeki tüm öğrenciler katılabilir! Bakan Tekin yarışma koşullarını duyurdu Milli Eğitim Bakanı Tekin tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ilkokul seviyesindeki öğrencilerin katılabileceği kompozisyon yarışmasının düzenleneceği öğrenildi.
Başvurular bugün başladı! ÖSYM YDS başvuru kılavuzunu yayımladı Başvurular bugün başladı! ÖSYM YDS başvuru kılavuzunu yayımladı Bugün ÖSYM tarafından yapılan son açıklama ile birlikte bugünden itibaren YDS başvuru süreci için başvuru kılavuzunun yayımlandığı ifade edildi.