Gündem

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir? Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir? Yerel seçimler için geri sayım tüm hızıyla devam ederken Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Cemal Arıkan oldu. Peki, Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?
Alper Gezeravcı dünyaya döndü! Bakan Kacır Gezeravcı'nın ailesiyle buluştuğu anları paylaştı Alper Gezeravcı dünyaya döndü! Bakan Kacır Gezeravcı'nın ailesiyle buluştuğu anları paylaştı Türkiye'nin ilk uzaya giden astronotu Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüşü tamamlandı. Gezeravcı, uzay yolculuğu ardından ana karaya ayak basarken, ailesiyle de bir araya geldi. Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldiği anları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır paylaştı.
Bakan Yerlikaya'dan Kafes-38 paylaşımı! 2 suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya'dan Kafes-38 paylaşımı! 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden Kafes-38 operasyonlarının detaylarını paylaştı, 2 organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Resmi Gazete'de yayınlandı! B Sınıfı ehliyeti olanlar 125 cc altı motorları kullanabilecek! Resmi Gazete'de yayınlandı! B Sınıfı ehliyeti olanlar 125 cc altı motorları kullanabilecek! Aylardır milyonlarca vatandaşın yapılmasını beklediği değişiklik sonunda resmen açıklandı. Daha önce B sınıfı ehliyeti ile 50cc'ye kadar olan motorları sürebilen vatandaşlar artık 125 cc'ye kadar olan motorları sürebilecek.
Hastanelerde daimi çalışacak KPSS’siz Hasta Danışmanı alımı başvuruları başladı Hastanelerde daimi çalışacak KPSS’siz Hasta Danışmanı alımı başvuruları başladı Hastanede çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden hastanelerde daimi çalışacak KPSS'siz hasta danışmanı yapılacak. Başvurular başladı. İşte başvuru şartları ve ilan detayları..
Baharın gelişinin sembolü çiğdem çiçekleri erken açtı Baharın gelişinin sembolü çiğdem çiçekleri erken açtı Her sene bahar aylarında açması ile bilinen ve baharın gelişinin sembolü olarak bilinen Çiğdem Çiçekleri bu yıl Şubat ayında açtı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesinin çiçeklerin açmasında etkili olduğu öğrenildi.
Ülke tarihine geçen uzay görevi tamamlandı! Alper Gezeravcı dünyaya döndü Ülke tarihine geçen uzay görevi tamamlandı! Alper Gezeravcı dünyaya döndü Türkiye'nin tarihindeki ilk insanlı uzay misyonu tamamlandı. Astronot Alper Gezeravcı ve beraberindeki kişiler 2 gün süren yolculuğun ardından dünyaya geri döndüler.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! 5 milyar dolar ticaret hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! 5 milyar dolar ticaret hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kırgızistan ile alınmış olan 1 milyar dolar ticaret hacmi hedefini aştıklarını belirterek önemli açıklamalara yer verdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerde mesafeler alındığını söyledi.
YKS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, son başvuru tarihi nedir? YKS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, son başvuru tarihi nedir? Üniversite sınavı için geri sayıma başlayan adaylar başvuruların alınmaya başlaması ile birlikte son başvuru tarihi için araştırmalarına başladı. Son başvuru tarihlerine ilişkin bilgi sahibi olunmak isterken bir yandan da başvuru ücreti araştırılıyor.
MİT facianın önüne geçti! Eylem hazırlığındaki terörist son anda yakalandı MİT facianın önüne geçti! Eylem hazırlığındaki terörist son anda yakalandı
İlk cemre ne zaman, nereye düşecek, 2024 cemre düşme tarihleri nedir? İlk cemre ne zaman, nereye düşecek, 2024 cemre düşme tarihleri nedir? Baharın gelişini müjdeleyen cemre düşmesi 2024 yılı şubat ayı ile beraber gündem oldu. Cemre düşme tarihleri merak edilirken bir yandan da cemre düşmesi sıralaması merak ediliyor. Cemre düşmesi ile ilgili olarak merak edilenleri Haberankara.com okurları için derledik.
İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor! İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor! İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı ülke ve dünya tarihine geçen yolculuğunun sonuna geldi. Axiom-3 ekibinin bugün her hangi bir sorunla karşılaşılmadığı takdirde dünyaya gelmesi bekleniyor.