Gündem

KPSS YOK | Kamuya bilgisayar kullanmayı bilen büro memur alımı başvuruları başladı KPSS YOK | Kamuya bilgisayar kullanmayı bilen büro memur alımı başvuruları başladı KPSS puanı olmayan ya da düşük KPSS puanı olanlara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre kamuya bilgisayar kullanabilen büro memuru alımı yapılacak. Başvurular başladı! İşte ilan şartları ve detaylar..
Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, kaç gün olacak? Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, kaç gün olacak? Okulların durumu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Okullarda ikinci dönem başlarken ara tatil tarihleri de vatandaşların gündeminde yer alıyor. Öğrenci ve veliler tarafından takip edilen ara tatil tarihlerine ilişkin araştırmalar başlarken merak edilenler MEB'in takvimi ile belli oldu.
Meteoroloji 21 ilde saat vererek uyardı! Hepsi bir anda gelecek pus sis çığ aman dikkat Meteoroloji 21 ilde saat vererek uyardı! Hepsi bir anda gelecek pus sis çığ aman dikkat Devam eden kış mevsiminde yurdun büyük bir bölümünde henüz beklenen kar yağışı etkili olmadı. Havaların soğuması ile beraber kar yağışını bekleyen pek çok il Meteoroloji verilerini yakından takip ederken 21 il için kritik uyarı yapıldı.
Kırıkkale Ankara Karayolunda yasaklı madde operasyonu! 1kişi tutuklandı Kırıkkale Ankara Karayolunda yasaklı madde operasyonu! 1kişi tutuklandı Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında pek çok operasyona imza atılırken bu kez Kırıkkale-Ankara Karayolu üzerinde ekiplerin bir zanlıyı daha suçüstü yakaladığı bildirildi.
Bakan Koca duyurdu! Eski bakanlardan Yılmaz Karakoyunlu vefat etti Bakan Koca duyurdu! Eski bakanlardan Yılmaz Karakoyunlu vefat etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski bakanlardan Yılmaz Karakoyunlu'nun, İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
Bakan Yumaklı açıkladı! Devletiyle, üreticisi omuz omuza vereceğiz Bakan Yumaklı açıkladı! Devletiyle, üreticisi omuz omuza vereceğiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mersin'de 'Topraktan Geleceğe' ana temalı 'Türkiye Yüzyılında Üretim Zirvesi'ne katıldı. Programda Bakan Yumaklı, Güçlü Türkiye'nin yolunun güçlü tarımdan geçtiğine vurgu yaparken önemli açıklamalara yer verdi.
AFAD duyurdu! Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem AFAD duyurdu! Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem Peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Depremlerin büyüklükleri ve merkez üsleri birbirinden farklılık gösterirken AFAD tarafından yapılan açıklamada Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
Savunma Sanayii Başkanlığı şubat ayında uzman yardımcısı alımı yapacak! Savunma Sanayii Başkanlığı şubat ayında uzman yardımcısı alımı yapacak! Şubat ayı için Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre uzman yardımcısı kadrolarında toplamda 6 kişinin alınacağı ifade edildi.
AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! AFAD 2024 yılı için uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! Şubat ayı için İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre uzman yardımcısı alımlarının yapılacağı ifade edildi.
Aile ve Gençlik Fonu Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Aile ve Gençlik Fonu Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte bugün Aile ve Gençlik Fonu Yönetmeliği'nin yayımlandığı ifade edildi.
Kamu kurumuna 383 personel alımı başladı! İşte başvuru şartları Kamu kurumuna 383 personel alımı başladı! İşte başvuru şartları İş arayanların mutlaka incelemesi gereken personel alım haberi geldi! Aktarılan son habere göre Beltur bünyesine 383 personel alımı yapılacak. Şu an için geçici olarak yapılacak personel alımında detaylar belli oldu.
Halkbank’tan emeklilere özel mutlu emekli kredisi verilecek! Aylık taksiti belli oldu Halkbank’tan emeklilere özel mutlu emekli kredisi verilecek! Aylık taksiti belli oldu Emeklilere güzel haber kamu bankasından geldi! Aktarılan son habere göre Halkbank, emeklilere mutlu emekli kredisi verecek. Kredinin hem özellikleri hem de aylık taksit tutarı belli oldu. İşte Halkbank emeklilere özel kredinin detayları..