Gündem

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? Halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer alıyor. Halka arzlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bir yandan da yeni halka arzların sonuçlarına ilişkin merak edilenler artıyor. Son olarak halka arz edilecek Bor Şeker ile ilgili olarak sonuç ve arz detayları sorgulanmaya başladı.
SON DAKİKA I Adana Büyükşehir Belediye Binasına silahlı saldırı! Özel Kalem Müdürü Vekili ağır yaralandı SON DAKİKA I Adana Büyükşehir Belediye Binasına silahlı saldırı! Özel Kalem Müdürü Vekili ağır yaralandı Türkiye Adana'dan gelen haber ile sarsıldı. Adana Büyükşehir Belediyesine yapılan silahlı saldırıda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük ağır yaralandı.
Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımına başladı! İşte şartlar Personel alımlarına ilişkin bugün önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre Ankara Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararın detayları ve başvuru şartları da ayrıca açıklandı.
Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanları belli mi, atama kadroları neler? Öğretmen ataması tarihleri ve kontenjanları belli mi, atama kadroları neler? Öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Öğretmen atamaları gündemde yer alırken bu atamalara ilişkin kadro dağılımları da merak edilen konular arasında yer alıyor.
İlk Türk Astronotu Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndükten sonra ilk kez konuştu İlk Türk Astronotu Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndükten sonra ilk kez konuştu Türkiye'nin ilk insanlı uzay misyonunu gerçekleştirmesi ile adını Cumhuriyet tarihine yazdıran Alper Gezeravcı bu sabah ülkemize döndü. Dünyaya döndükten sonra gözlem altında tutulan ve beklenilenden daha olumlu bir uyum süreci yaşayan Gezeravcı ayağının tozuyla ilk basın toplantısını yaptı.
TİP'ten son dakika açıklandı! Partinin Hatay adayı Gökhan Zan oldu TİP'ten son dakika açıklandı! Partinin Hatay adayı Gökhan Zan oldu Son dakika yapılan açıklama gündeme düştü. Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken TİP Hatay için adayını açıkladı. Eski futbolcu Gökhan Zan, TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 2024 E-KPSS başvuruları 12 Şubat Pazartesi itibariyle başladı. Adaylar, ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden başvurularını yapıyor.
TÜİK işsizlik rakamlarını son dakika açıkladı! TÜİK işsizlik rakamlarını son dakika açıkladı! TÜİK çeşitli sayısal verileri açıklamaya devam ediyor. TÜİK tarafından açıklanan veriler vatandaşların gündeminde yer alırken bu kez işsizlik rakamları açıklandı.
TÜİK açıkladı! İşsizlik rakamları belli oldu TÜİK açıkladı! İşsizlik rakamları belli oldu TÜİK, Aralık 2023 işgücü istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Türkiye'de işsizlik bir önceli aya göre azalarak yüzde 8,8 olarak gerçekleşti. İşsiz sayısı ise 3 milyon 98 bin kişi oldu.
MSB Açıkladı! Suriye'nin kuzeyini kana bulayacaklardı MSB Açıkladı! Suriye'nin kuzeyini kana bulayacaklardı Milli Savunma Bakanlığı sınır ötesi güvenliği sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak huzur bozucu eylemler yapma hazırlığında bulunan 4 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı bugün Ankara'ya dönüyor Bakan Kacır duyurdu! Alper Gezeravcı bugün Ankara'ya dönüyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı, bugün Ankara'ya dönüyor.
Sağanak yağış ve çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıyı yayımladı Sağanak yağış ve çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıyı yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte toplamda 22 için sarı ve turuncu kodlu uyarının verildiği ifade edildi.