Gündem

Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan göçük ile ilgili ilk açıklamalar geldi Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan göçük ile ilgili ilk açıklamalar geldi Ülke gündemine bomba gibi düşen acı haber Erzincan ilçesinden geldi. Erzincan'ın İliç ilçesinde bir göçük yaşandığı ve göçük altında kalan işçiler olduğu bildirildi. Konuya dair resmi makamlar tarafından ilk açıklama yapıldı.
Meteoroloji peş peşe uyarılarını sıraladı evlerinizden çıkmayın! Turuncu kodlu uyarı geçildi Meteoroloji peş peşe uyarılarını sıraladı evlerinizden çıkmayın! Turuncu kodlu uyarı geçildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar kapsamında bazı illerde turuncu kodlu uyarılar verildiği bildirilirken hava sıcaklıklarının da 5 dereceye kadar düşeceği bildirildi. Bu çerçevede önemli uyarılara yer verilirken 5 ilde de okulların tatil olması ile birlikte evlerden çıkılmaması gerektiği kaydedildi.
Ankara'da Türk Kızılay tarafından işitme engellilerin kan vermesi için etkinlik düzenlendi Ankara'da Türk Kızılay tarafından işitme engellilerin kan vermesi için etkinlik düzenlendi Türk Kızılay toplumun her kesiminden uygunluklarına göre kan vermek isteyenleri sisteme dahil etme kapsamında bugün önemli bir etkinliğe imza attı. Yapılan etkinlikte işitme engelli bireylerin tercümanlar aracılığı ile kan vermesi sağlandı.
Milli Savunma Bakanlığı yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 17 kişinin yakalandığını açıkladı Milli Savunma Bakanlığı yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 17 kişinin yakalandığını açıkladı Milli Savunma Bakanlığı tarafından sınır hatlarında yaşanan olağandışı durumlara dair aktif olarak açıklama yapılmaya devam ediliyor. Son olarak Suriye sınırından ülkeye kaçak girmeye çalışan 17 kişinin yakalandığını açıkladı.
Bakanlık 1500 işçi alımı için süreci başlattı! İş arayan kişilere hayırlı olsun başvuru ekranı açıldı Bakanlık 1500 işçi alımı için süreci başlattı! İş arayan kişilere hayırlı olsun başvuru ekranı açıldı Ülkemizde istihdam sorunları devam ederken yeni bir işe girmek ve işsizlik sorunlarına son vermek isteyenler yayımlanan her ilanı yakından inceliyor. İlan takibini sürdüren vatandaşlar için bakanlıktan işe alım müjdesi gelirken başvuru ekranının da bugün itibariyle açıldığı bildirildi.
Hulusi Akar 3. Dünya Savaşının başladığını açıkladı! Hulusi Akar 3. Dünya Savaşının başladığını açıkladı! Uzun yıllar asker olarak hizmet ettiği görevinden Genelkurmay Başkanı olarak ayrılan, ardından Milli Savunma Bakanlığı görevi de yapan Hulusi Akar Eskişehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Akar 3. Dünya Savaşı hakkında söylenen sözlere nokta koyacak bir açıklama yaparak savaşın zaten başladığını söyledi.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Kafes-39 operasyonlarında 7 organize suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya duyurdu! Kafes-39 operasyonlarında 7 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen Kafes-39 operasyonlarının detaylarını paylaştı. Paylaşıma göre, 7 organize suç örgütü çökertildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı o illerde acele kamulaştırma yapılacak! Yeni konut projesi geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı o illerde acele kamulaştırma yapılacak! Yeni konut projesi geliyor Resmi Gazete kararları kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında bazı illerde Cumhurbaşkanı imzası ile acele kamulaştırma yapılmasına karar verildiği öğrenildi.
Alper Gezeravcı'nın astronotluktan sonraki görevi belli oldu! Ataması yapıldı Alper Gezeravcı'nın astronotluktan sonraki görevi belli oldu! Ataması yapıldı İlk Türk Astronotu unvanını kazanan Alper Gezeravcı dün başarı ile tamamladığı uzay görevinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Uzay görevini başarı ile tamamlayan Alper Gezeravcı'nın artık ne iş yapacağı resmen duyuruldu.
O iller için çığ ve sağanak uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden turuncu ve sarı kodlu uyarı yayımlandı! O iller için çığ ve sağanak uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden turuncu ve sarı kodlu uyarı yayımlandı! Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte çığ ve sağanak yağışına karşı uyarının verildiği belirtildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak! Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanlar çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından toplamda 1500 tarım işçisi alımının yapılacağı ifade edildi.
TOKİ 250 bin konut kapsamında sosyal konutların yapımı amacıyla acele kamulaştırma kararını duyurdu! TOKİ 250 bin konut kapsamında sosyal konutların yapımı amacıyla acele kamulaştırma kararını duyurdu! TOKİ tarafından yayımlanan son karar kapsamında 250 bin konut kapsamında sosyal konutların yapımı amacıyla acele kamulaştırma kararı verildiği ifade edildi.