Gündem

Okullar tatil mi, yarın okul var mı? Okullar tatil mi, yarın okul var mı? Bazı bölgelerde yağışların çok olmasının ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında okullarda tatil olup olmadığıydı. Yetkili kişiler tarafından bu çerçevede açıklamalar geldi.
Siyanür ve sülfürik asit nedir, ne anlama gelir? Siyanür ve sülfürik asit nedir, ne anlama gelir? Dün Erzincan'da yaşanan maden ocağındaki toprak kaymasının ardından gündeme gelen iddiaların ardından vatandaşlar tarafından internette en çok aratılanlar arasında siyanür ve sülfürik asit yer aldı.
Bakan Özhaseki açıkladı! Erzincan'da 9 kardeşimiz şu anda toprak altında Bakan Özhaseki açıkladı! Erzincan'da 9 kardeşimiz şu anda toprak altında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalarda Erzincan'da maden ocağında yaşanan toprak kaymasına ilişkin açıklamalara yer verildi.
Uzmandan açıklama geldi! Gıdada tüketiciyi yanıltan etiketler yasaklanacak Uzmandan açıklama geldi! Gıdada tüketiciyi yanıltan etiketler yasaklanacak Bugün Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Başkanı Mücahit Taha Özkaya tarafından yapılan açıklamalara göre gıdada tüketiciyi yanıltan etiketlerin artık yasaklanacağı öğrenildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcısı alım ilanını yayımladı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcısı alım ilanını yayımladı! Şubat ayı için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre vergi müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar belli oldu.
Ramazan ayı ne zaman başlıyor, ilk oruç ne zaman, hangi tarihte tutulacak? Ramazan ayı ne zaman başlıyor, ilk oruç ne zaman, hangi tarihte tutulacak? İslam alem Ramazan ayı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Ramazan ayının hangi tarihte başlayacağı merak konusu olurken ilk sahura kalkılacak gecenin tarihi de sorgulanmaya devam ediyor. Ramazan ayının ne zaman idrak edileceği merak edilirken Diyanet İşleri Başkanlığı takvimi ile detaylar belli oldu.
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 500 tarım işçisi alımı yapılacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerinden başvuruların alınacağı bildirilirken bin 500 tarım işçisi alımının ne zaman olacağı ve başvuruların nasıl, hangi şartlarla alınacağı merak konusu oldu.
Saldıray Berk kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Saldıray Berk kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? FETÖ kumpasları döneminde adından oldukça söz ettiren ve tavırlarıyla ön plana çıkan Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti. Berk'in vefat haberi ardından yaşamı merak konusu olurken Haber Ankara okurları için Saldıray Berk'in merak edilenlerini derledik...
Erzincan'da yaşanan göçük olayı sonrası Fırat Nehrine siyanür karıştığı iddialarına net cevap geldi Erzincan'da yaşanan göçük olayı sonrası Fırat Nehrine siyanür karıştığı iddialarına net cevap geldi Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan altın madeninde yaşanan göçük olayı sonrası en büyük iddialardan birisi Fırat Nehrine siyanür karıştığı olmuştu. Söz konusu iddiaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bir açıklama yayınladı.
RTÜK'ten yerel seçim öncesi siyasi partilere önemli hatırlatma! RTÜK'ten yerel seçim öncesi siyasi partilere önemli hatırlatma! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından çok az bir zaman kalan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili hatırlatma mesajı yayınlandı. Siyasi partilere ve bağımsız adaylara yapılan hatırlatmada 30 Mart akşamına kadar seçim propagandalarına devam edebilecekleri ifade edildi.
Devlet düğmeye bastı 35 bin kişiye istihdam kapısı aralandı! Bakanlık başvuruları açıyor Devlet düğmeye bastı 35 bin kişiye istihdam kapısı aralandı! Bakanlık başvuruları açıyor Yeni bir iş arayanlar özellikle devlette işe girmek için yapılan ilan duyurularını yakından takip ediyor. İş başvurusunda bulunmak isteyenler bakanlık duyurularını yakından takip ederken bu kez 35 bin kişinin istihdam edileceğinin müjdesi verildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göçük faciası ile ilgili devam eden çalışmalar hakkında konuştu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göçük faciası ile ilgili devam eden çalışmalar hakkında konuştu Dün Erzincan'da bir madende yaşanan göçük olayı ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Göçük altında kalan işçiler olduğu haberinin ülke genelinde yayılmasının ardından yetkili isimler hızlı bir şekilde olay yerine giderek incelemelere katılmaya başladı.