Gündem

Bakan Koca'dan 36 bin sağlık personeli alımı hakkında açıklama geldi! Bakan Koca'dan 36 bin sağlık personeli alımı hakkında açıklama geldi! Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalarda Meclis'teki sağlıkla ilgili kanun teklifi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
31 Mart seçimlerinde oy kullanacak herkesi ilgilendiriyor! YSK'dan seçmen kağıdı uyarısı geldi 31 Mart seçimlerinde oy kullanacak herkesi ilgilendiriyor! YSK'dan seçmen kağıdı uyarısı geldi Yerel seçimlerde oy kullanacak olan kişiler için Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamalarda seçmen kağıtlarının bugünden itibaren erişime açıldığı öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Erzincan İliç altın madeninde hayatını kaybeden oldu mu, yaralı var mı? Erzincan İliç altın madeninde hayatını kaybeden oldu mu, yaralı var mı? Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Yaşanan olay ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken vatandaşlar ölü yada yaralı olup olmadığını sorguluyor.
MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı? MEB 2024 LGS örnek soruları ve çözüm videoları yayımlandı mı? MEB tarafından düzenlenen LGS hakkında meraklı araştırmalar devam ediyor. 2024 LGS örnek soru ve cevaplarının erişime açılıp açılmadığı merak edilirken öğrenci ve velilerin araştırmaları devam ediyor.
Marmara Denizi'nde batan Batuhan A gemisinin son görüntüleri ortaya çıktı! Marmara Denizi'nde batan Batuhan A gemisinin son görüntüleri ortaya çıktı! Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde batan geminin haberi gündeme düşmüştü. 'Batuhan A' adlı geminin batmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
MSB son bir haftada kaç teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı MSB son bir haftada kaç teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı Milli Savunma Bakanlığı sınır ötesi yaşanan operasyonlar ile ilgili vatandaşları düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bakanlık son 1 haftada Suriye ve Irak'ta etkisiz hale getirilen terör örgütü sayısını açıkladı.
Erzincan altın madeni kimin, nerede? Erzincan İliç altın madeninde son durum ne, toprak kayması neden oldu, siyanür Fırat Nehri'ne sızar mı? Erzincan altın madeni kimin, nerede? Erzincan İliç altın madeninde son durum ne, toprak kayması neden oldu, siyanür Fırat Nehri'ne sızar mı? Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan bir altın madeninde yaşanan facia tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Toprak kayması nedeniyle heyelanın altında kalan maden işçilerinin haberlerinin gündeme düşmesiyle vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Yaşanan facia ve maden ocağı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki, Erzincan altın madeni kimin, nerede? Erzincan İliç altın madeninde son durum ne, toprak kayması neden oldu, siyanür Fırat Nehri'ne sızar mı?
MEB açıkladı! LGS örnek sorular ve çözüm videoları yayımlandı MEB açıkladı! LGS örnek sorular ve çözüm videoları yayımlandı MEB, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği duyuruyu yaptı. LGS örnek sorular ve çözüm videoları bakanlığın resmi internet sitesinde erişime açıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AA Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan AA Yılın Kareleri 2023 oylamasına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son yıllarda ülkemizde büyük rağbet gösterilen Anadolu Ajansı'nın Yılın Kareleri yarışmasında oy kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli kategorilerde seçilen fotoğraflar arasından beğendiklerini oyladı.
PMYO ve POMEM sınavları ertelendi mi, ne zaman, nerede yapılacak? PMYO ve POMEM sınavları ertelendi mi, ne zaman, nerede yapılacak? Polislik sınavlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Polislik sınavları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken PMYO ve POMEM sınavlarının ne zaman yapılacağı da merak ediliyor.
Ankara'da FETÖ mensuplarına Kıskaç-6 operasyonu! 42 kişi gözaltına alındı Ankara'da FETÖ mensuplarına Kıskaç-6 operasyonu! 42 kişi gözaltına alındı Ülke genelinde FETÖ mensuplarına yönelik operasyonlar yıllardır aynı kararlılık ile sürdürülmeye devam ediliyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen son operasyonun detaylarını açıkladı.
Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı! Erzincan’daki maden kazasına ilişkin Komisyon kurulmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı! Resmi Gazete'de pek çok konuda alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar vatandaşların gündeminde yer alırken bu kez Erzincan İliç’te meydan gelen maden kazasının araştırılmasına ilişkin komisyon kurulmasına dair karar yayımlandı.