Gündem

Yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olacak! Meteoroloji'den Türkiye geneli sağanak uyarısı geldi Yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olacak! Meteoroloji'den Türkiye geneli sağanak uyarısı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayımladığı son veriler ile birlikte yarın öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkisini göstereceği öğrenildi. Bu kapsamda dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedildi.
MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimizin şehit düştüğü öğrenildi.
AFAD toprak kayması sonucu kayıp 9 vatandaşın arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı! AFAD toprak kayması sonucu kayıp 9 vatandaşın arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı! Bugün Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamalara göre Erzincan'da kaybolan 9 işçi için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.
Sosyal medyada hakaret içeren yorum yapanlar dikkat! Hem hapis hem de para cezası var Sosyal medyada hakaret içeren yorum yapanlar dikkat! Hem hapis hem de para cezası var Ülkemizde artan sosyal medya kullanımı bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Sosyal medya platformlarında özgürce paylaşım yapan bireyler aynı zamanda başkalarının paylaşımlarına da yorum yapabiliyor. Sosyal medyada hakaret içerikli yorum yapanlar için uzmanında para ve hapis cezası uyarısı geldi.
Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kayması nedeniyle 9 işçi toprak altında kaldı. İşçileri arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken şirketin yeni bir iş ilanı yayımladığı öğrenildi. Durum sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken iş ilanına ilişkin ayrıntılar da kamuoyunun gündeminde yer aldı.
Erzincan İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! 6 kişi tutuklandı Erzincan İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! 6 kişi tutuklandı Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan bir altın madeninde yaşanan heyelan sonucu 9 işçinin toprak altında kaldığı faciada 6 kişi tutuklandı.
2024 Şaban ayı 13, 14, 15. günü ne zaman, Şaban ayı orucu ne zaman ve kaç gün tutulur? 2024 Şaban ayı 13, 14, 15. günü ne zaman, Şaban ayı orucu ne zaman ve kaç gün tutulur? İslam alemi Şaban ayı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Şaban ayı ile ilgili merak edilenler artarken bu ayda tutulacak orucun hangi günler ve kaç gün tutulacağı araştırılıyor. Şaban ayının 13, 14 ve 15. günlerinin hangi tarihlere denk geldiği de merak ediliyor.
YÖK öğrenci burslarının arttırıldığını açıkladı! YÖK öğrenci burslarının arttırıldığını açıkladı! Yüksek Öğretim Kurulu (YSK) yüzbinlerce öğrencinin sabırsızlıkla beklediği haberi verdi. Yapılan duyuru ile üniversitelerde Lisans ve Doktora burs fiyatlarının arttırıldığı açıklandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! 51 metre derinlikteki batığın Batuhan A gemisi olduğu tespit edildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! 51 metre derinlikteki batığın Batuhan A gemisi olduğu tespit edildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde yapılan sonar görüntü sonrası deniz yüzeyinin elli bir metre altında tespit edilen geminin Batuhan A gemisine ait olduğunun kesinleştiğini bildirdi. Bu çerçevede Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu.
AFAD açıkladı! Malatya'da korkutan deprem SON DAKİKA I AFAD açıkladı! Malatya'da korkutan deprem Türkiye güne korkutucu bir deprem haberi ile başladı. 6 Şubat'tan itibaren her deprem haberi ile paniğe kapılan vatandaşlara Malatya'da bir deprem yaşandığı açıklandı.
Bakan Yerlikaya duyurdu! Organize suç örgütlerine yapılan operasyonda 61 gözaltı Bakan Yerlikaya duyurdu! Organize suç örgütlerine yapılan operasyonda 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabah saatlerinde organize suç örgütlerine yapılan önemli bir operasyonu bildirdi. Yapılan açıklamaya göre İzmir ve İstanbul'da yapılan operasyonda 61 kişi gözaltına alındı.
Fırtına ve çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji o iller için acil uyarıda bulundu Fırtına ve çığ tehlikesine karşı dikkat! Meteoroloji o iller için acil uyarıda bulundu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre fırtına ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.