Gündem

7 Eylül hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 7 Eylül hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) genellikle hafta sonları sınav düzenliyor. Bu kapsamda da bugün ne sınavı var, 7 Eylül hangi sınav var araştırmaları da sabah saatlerinde hız kazandı.
Cumhurbaşkanı tarafından imzalan atama kararları Resmi Gazetede yayınlandı Cumhurbaşkanı tarafından imzalan atama kararları Resmi Gazetede yayınlandı Yeni günün resmi gazete sayısı günün ilk saatlerinde kamuoyu ile paylaşıldı. 7 Eylül tarihli Resmi Gazetede Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu atamalarına yer verildi.
CHP Ankara Kurultayı tamamlandı, partide 3 dönem kuralı başladı CHP Ankara Kurultayı tamamlandı, partide 3 dönem kuralı başladı Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partisinin Eylül ayı içerisinde olağanüstü kurultaya gideceği açıklanmıştı. Kurultayın gerekçesi olarak Tüzük değişikliği gösterilmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi cinayeti sonrası kınama mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi cinayeti sonrası kınama mesajı Bir çok defa farklı ülkelerden insanları Filistin halkına verdikleri destekten dolayı katleden İsrail yönetiminin son hedefi bir Türk oldu. 26 yaşındaki genç aktivist Eygi Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından vurularak öldürüldü.
Ayşenur Ezgi Eygi kimdir, neden vefat etti? Ayşenur Ezgi Eygi kimdir, neden vefat etti? İsrail uzun bir süredir devam ettirdiği Filistin topraklarındaki işgale karşı çıkanlara da saldırıyor. Gazze'de aylardır savaşa devam eden Tel-Aviv yönetimi Batı Şeria'da yerleşim yerleri kurulmasını protesto eden Eygi'yi katletti.
Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili ne zaman? Müslümanlar, Mevlid Kandili'nin ne zaman idrak edileceğini merak ediyor. Yılın son kandili olan Mevlid Gecesi için geri sayım başlarken tarihler de sorgulanmaya devam ediyor.
KYK güvence bedeli nedir, kimler, nasıl yatırır? KYK güvence bedeli nedir, kimler, nasıl yatırır? KYK yurtlarında kalmak için başvuru yapan adaylar için yerleştirme sonuçları açıklandı. KYK yurtlarında kalmaya hak kazanan öğrenciler güvence bedeline ilişkin araştırmalarına başladı.
YKS ek tercih ücreti ne kadar, kaç TL? YKS ek tercih ücreti ne kadar, kaç TL? YKS ek tercihler için dün akşam saatlerinde ÖSYM tarafından beklenen açıklama geldi. Bugün sat 14.30 itibarıyla YKS ek tercihler alınmaya başlanacak. Peki, YKS ek tercih paralı mı, kaç TL? YKS ek tercih ücreti yatırılmazsa ne olur?
MGM açıkladı: Hava sıcaklıkları düşecek MGM açıkladı: Hava sıcaklıkları düşecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava tahmin raporunu yayımlamaya devam ediyor. Birçok bölgede hava sıcaklıklarının düşeceği ifade edilirken yeni raporla bazı illerde de sağanak yağış beklendiği açıklandı.
AYM sokak hayvanları yasasının iptal istemini esastan görüşecek AYM sokak hayvanları yasasının iptal istemini esastan görüşecek Sokak hayvanları ile ilgili düzenleme tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Anayasa Mahkemesi, sokak hayvanlarıyla ilgili yasal düzenlemenin iptal istemini esastan görüşeceklerini duyurdu.
İstanbul'da Kuyu-22 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı İstanbul'da Kuyu-22 operasyonu: 23 şüpheli yakalandı Sancaktepe, Bağcılar, Fatih, Güngören, Büyükçekmece, Başakşehir, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 23 şüpheli yakalandı.
Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu! Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu! Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada gümrük kaçağı sigara ile etil alkol ele geçirildi.