Gündem

KPSS 2024/4 Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS sonuç sorgulama ekranı KPSS 2024/4 Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS sonuç sorgulama ekranı Binlerce vatandaşın merakla beklediği haber yapılan duyuru ile beraber geldi. Tarım ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına girmeye hak kazanan isimlerin belirlendiği açıklandı.
Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programının kapsamı belli oldu! Türk markaları desteklenecek Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programının kapsamı belli oldu! Türk markaları desteklenecek Ticaret Bakanlığı destekli Turquality programına ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Turquality programına ilişkin merak edilenler artarken bakanlık program kapsamına dair bilgi verdi.
Bakanlık Açıkladı! Eylem hazırlığı yapan teröristlere Bozdoğan-3 operasyonu düzenlendi Bakanlık Açıkladı! Eylem hazırlığı yapan teröristlere Bozdoğan-3 operasyonu düzenlendi Terör örgütü mensuplarını harekete geçmeden bulundukları yerde etkisiz hale getirme çalışmaları sürüyor. İçişleri Bakanlığı bu kapsamda 9 ilde Bozdoğan-3 adlı bir operasyon düzenlendiğini ve çok sayıda yerin imha edildiğini açıkladı.
Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak! TCDD 95 işçi alım ilanını duyurdu Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak! TCDD 95 işçi alım ilanını duyurdu İŞKUR tarafından alımının gerçekleştirileceği son ilana göre TCDD tarafından toplamda 95 işçi alımının yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda şartlar hakkında da merak edilenlere yanıt verildi.
Bakan Yerlikaya'dan Erzincan açıklaması! Yeni bir kayma yaşanmadan aramaları tamamlayacağız Bakan Yerlikaya'dan Erzincan açıklaması! Yeni bir kayma yaşanmadan aramaları tamamlayacağız Çalışmaların hala devam ettiği Erzincan İliç hakkında merak edilenlerin artmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından çalışmalar hakkında açıklama geldi.
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İçişleri Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! İçişleri Bakanlığı bilişim personeli alımı yapacak İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son ilana göre bakanlık tarafından yüksek maaşla bilişim personeli alımı yapılacağı açıklandı.
Milli güreşçi Taha Akgül, 11. kez Avrupa şampiyonu oldu! Milli güreşçi Taha Akgül, 11. kez Avrupa şampiyonu oldu! Bugün Milli Güreşçi Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda başarısı ile birlikte 11. kez Avrupa Şampiyonu oldu. Yapılan açıklamalara göre serbest stil 125 kiloda altın madalyayı kazandığı öğrenildi.
Başvuru için son bir gün! Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak Başvuru için son bir gün! Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı yapacak Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 1500 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Konu hakkında merak edilenlere yanıt verildi.
Çevre Bakanlığı maden sahasındaki çalışmalarına devam ediyor! Çevre Bakanlığı maden sahasındaki çalışmalarına devam ediyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 9 kişinin kaybolduğu maden sahasında çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
81 ildeki eş zamanlı hırsızlık operasyonlarında 1608 şahıs yakalandı! 81 ildeki eş zamanlı hırsızlık operasyonlarında 1608 şahıs yakalandı! Bugün Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yapılan operasyonlara yönelik toplamda 1608 şahsın yakalandığı öğrenildi.
KPSS şartı yok! İŞKUR şubat ayında en az ilkokul mezunu 21 bin personel alımı yapacak KPSS şartı yok! İŞKUR şubat ayında en az ilkokul mezunu 21 bin personel alımı yapacak İŞKUR tarafından yayımlanan son ilanlara göre en az ilkokul mezunu beden işçisi kadrosunda personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar belli oldu.
150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? Uzun süredir pek çok vatandaş tarafından merak edilenlerin artmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından faizsiz evlilik kredisi hakkında merak edilenlere yanıt geldi.