Gündem

Avukat Feyza Altun tutuklandı mı? Mahkeme kararını verdi Avukat Feyza Altun tutuklandı mı? Mahkeme kararını verdi Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hakaret içerikli bir paylaşım yapan Avukat Feyza Altun dün emniyet birimleri tarafından gözaltına alınmıştı. Geceyi nezarethanede geçiren Altun'un mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak, kaç kişi alınacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak, kaç kişi alınacak? Yeni bir iş araya ve devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Yayımlanan ilanlar vatandaşların gündeminde yer alırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından personel alımı müjdesi verildi. Bakanlığın personel alım ilanına ilişkin detaylar merak edildi.
MEB öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu? MEB öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu? Öğretmen atamaları ile ilgili takvim merak ediliyor. Öğretmen atamalarına ilişkin kontenjan ve kadro dağılımı merak edilirken yılı atama takvimi sorgulanmaya devam ediyor.
Baharın habercisi geldi! İlk cemre havaya düştü Baharın habercisi geldi! İlk cemre havaya düştü Halk arasında baharın habercisi olarak tanımlanan, Şubat aylarının sonuna doğru önce havaya, ardından suya ve en sonunda ise toprağa düşen cemre, baharı müjdeledi, havaya düştü.
81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi 81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi Ülkemizde devam eden istihdam sorunları nedeniyle vatandaşlar yayımlanan her iş ilanını yakından inceliyor. Devlet kurumlarının açtığı ilanlar takip edilmeye devam ederken bu kez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı için ilk duyuruyu yaptı.
Ankara'da Çember-12 Operasyonu! Binlerce firari yakalandı Ankara'da Çember-12 Operasyonu! Binlerce firari yakalandı Türkiye'de çeşitli suçlardan dolayı haklarında arama kararı olan suçlulara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Ankara'da dahil olmak üzere 81 ilin tamamında yapılan operasyonda çok sayıda suçlunun ele geçirildiği bildirildi.
Başvuru için son 3 gün! Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak Başvuru için son 3 gün! Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından daha önce de duyurulduğu üzere farklı kadrolarda toplamda toplamda 300 personel alımının yapılacağı öğrenilmişti. Bu açıklamanın ardından başvuru şartları ve detayları belli oldu.
MEB ve ÖSYM'den YKS soru havuzu için ortak çalışma! MEB ve ÖSYM'den YKS soru havuzu için ortak çalışma! Bugün Milli Eğitim Bakanlığı ile ÖSYM tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde YKS sınavında soru havuzu için ortak bir şekilde çalışmalara başlandığı öğrenildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı yapacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı yapacak! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan son ilana göre Aile Bakanlığı tarafından farklı kadrolarda toplamda 8 bin personel alımının yapılacağı ifade edildi.
Naci Görür'den o iller için 7,4 büyüklüğünde deprem uyarısı! O fay hattı depremleri doğudan batıya taşıyor Naci Görür'den o iller için 7,4 büyüklüğünde deprem uyarısı! O fay hattı depremleri doğudan batıya taşıyor Deprem uzmanı Naci Görür tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte fay hattı hakkında önemli uyarılara yer verildi. Yapılan bu açıklamalar çerçevesinde deprem uyarısının verildiği ifade edildi.
Bakan Özhaseki açıkladı! Birkaç ay içerisinde 75 bin konut teslim edilmiş olacak Bakan Özhaseki açıkladı! Birkaç ay içerisinde 75 bin konut teslim edilmiş olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 75 bin konutun önümüzdeki birkaç ay içerisinde teslim edileceği öğrenildi.
Bakan Bayraktar duyurdu! Erzincan'daki toprak kaymasında arama çalışmaları durduruldu Bakan Bayraktar duyurdu! Erzincan'daki toprak kaymasında arama çalışmaları durduruldu Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Erzincan'da toprak kayması sonucu başlanan arama çalışmalarının durdurulduğu öğrenildi.