Gündem

Milli Muharip Uçak 'Kaan' Ankara semalarında ilk uçuşunu yaptı! Milli Muharip Uçak 'Kaan' Ankara semalarında ilk uçuşunu yaptı! Türkiye'nin Milli Muharip Uçağı ''KAAN'', bugün sabah saatlerinde Ankara semalarında ilk uçuşunu gerçekleştirerek gökyüzüne yükseldi.
Dışişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! Dışişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! Dışişleri Bakanlığı tarafından 21 Şubat tarihli duyurulan ilana göre sınav ile uzman yardımcısı alımının yapılacağı öğrenildi.
Bakan Tunç duyurdu! Eros isimli kedinin kamu davası yeniden görülecek Bakan Tunç duyurdu! Eros isimli kedinin kamu davası yeniden görülecek Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan son açıklama ile birlikte İstanbul’da canice öldürülen Eros isimli kedinin kamu davasının yeniden görüleceği öğrenildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 40 sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu Meteoroloji Genel Müdürlüğü 40 sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlar çerçevesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından toplamda 40 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede detaylar hakkında da merak edilenlere yanıt geldi.
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan son ilana göre toplamda 27 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru şartları hakkında merak edilenler hakkında yanıt geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk açıklaması! İlişkilerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk açıklaması! İlişkilerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılan görüşmeler sonucunda Arnavutluk hakkında önemli açıklamalara yer verildi.
2024 THY 5 bin personel alımı başvuru şartları nedir? 2024 THY 5 bin personel alımı başvuru şartları nedir? Türk Hava Yolları tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 5 bin personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda şartlar ve detaylar hakkında detaylar belli oldu.
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması! Deprem değil, kötü bina öldürür Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması! Deprem değil, kötü bina öldürür Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalarda kentsel dönüşüm hakkında önemli ifadelere yer verildi.
2024 YKS başvuru ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? 2024 YKS başvuru ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM tarafından düzenlenen YKS hakkında sınav tarihi ve başvuru ücreti merak ediliyor. YKS hakkında merak edilenler hakkında merak edilenler artarken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı.
Türk Hava Yolları 5 bin kişinin istihdam edileceğini duyurdu! İşte başvuru tarihleri Türk Hava Yolları 5 bin kişinin istihdam edileceğini duyurdu! İşte başvuru tarihleri İş arayanların gündeminde yeni ilanlar yer alıyor. İş ilanları yakından takip edilirken son dakika duyurusu ile vatandaşın gündemi değişti. Türk Havva Yolları, 5 bin kişiyi işe alacağını duyururken iş arayanların da heyecanı arttı.
Türk Escobar 'ın çetesine büyük operasyon! Tam 42 kişi gözaltına alındı Türk Escobar 'ın çetesine büyük operasyon! Tam 42 kişi gözaltına alındı Sadece ülke sınırları içerisinde değil yurt dışında da bilinirliği olan isimlere ve onların elebaşılığını yaptığı örgütlere yönelik devlet tarafından yapılan operasyonlar ile illegal yapılara ağır darbeler vuruluyor. Son olarak Türk Escobar lakabı ile bilinen U.Ç'nin suç örgütüne bir operasyon gerçekleştirildi.
2024 MEB ortak sınav tarihleri ve soru dağılımları belli oldu mu? 2024 MEB ortak sınav tarihleri ve soru dağılımları belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanması beklenen ortak sınav tarihlerine ilişkin merak edilenler artıyor. Okullarda ikinci dönem ortak sınav tarihleri araştırma konusu olmaya devam ederken ayrıntıları derledik.