Gündem

ABB Başkanı Mansur Yavaş mal varlığını açıklaması hakkında konuştu: Her yıl da açıklayabilirim ABB Başkanı Mansur Yavaş mal varlığını açıklaması hakkında konuştu: Her yıl da açıklayabilirim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz gün mal varlığını açıklamıştı. Yavaş kısa sürede gündem olan paylaşımının ardından bugün yaptığı açıklamada "Rakiplerimin de açıklamasını beklerim" şeklinde konuştu.
2024 PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman, hangi gün yapılacak? 2024 PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman, hangi gün yapılacak? Polislik sınavları ile ilgili gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. POMEM ve PMYO olarak bilinen sınavlara dair araştırmalar devam ederken detayları derledik.
TÜİK açıkladı! 2023 yılında evlenme ve boşanma sayısı azaldı TÜİK açıkladı! 2023 yılında evlenme ve boşanma sayısı azaldı TÜİK, 2023 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, 2023 yılında evlenen ve boşanan çiftlerin sayısında azalma olduğu görüldü.
Otomobilde senet devri başladı! Otomobilde senet devri başladı! Otomobilde yeni bir döneme geçiş yapıldı. Bankaların araç kredilerine sınırlandırma getirmesi ve artan faizler otomobil piyasasında yeni döneme geçişi sağladı. Bankaların yapmadığı taksit artık galericiler tarafından senetle yapılıyor.
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! Örgütün sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! Örgütün sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Bir yandan örgüt mensupları Türk askerleri tarafından etkisiz hale getirilirken, bir yandan da Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından nokta operasyonlar düzenleniyor.
8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ne zaman yürürlüğe girecek? 8. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ne zaman yürürlüğe girecek? 8. Yargı Paketi ile ilgili güncel durum yakından takip ediliyor. Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de görüşülürken 8. Yargı Paketi gelişmeleri de merak ediliyor.
Ramazan Bayramı tatili ne zaman, tatil kaç gün olacak, hangi günler? Ramazan Bayramı tatili ne zaman, tatil kaç gün olacak, hangi günler? Ramazan Bayramı'nın hangi tarihlerde idrak edileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı tatilinin hangi güne denk geldiğini merak edenler tatilin kaç gün süreceğini de merak etmeye başladı.
Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Kaan’ın ilk uçuşu sonrası test pilotları ile bir araya geldi! Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Kaan’ın ilk uçuşu sonrası test pilotları ile bir araya geldi! Bugün Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün tarafından Kaan’ın ilk uçuşu sonrası test pilotları ve proje ekibi ile bir araya geldiği ifade edildi.
Çevre Bakanlığı denetimi yürütülen yapılara ait kararı Resmi Gazete'de yayımladı! Çevre Bakanlığı denetimi yürütülen yapılara ait kararı Resmi Gazete'de yayımladı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde denetimi yürütülen yapılara ait kararların belirlendiği ifade edildi.
Başvurular mart ayında sona erecek! Aile Bakanlığı sınavsız 8 bin personel alımını duyurdu Başvurular mart ayında sona erecek! Aile Bakanlığı sınavsız 8 bin personel alımını duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bakanlık tarafından toplamda 8000 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda şartlar hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
Karar Meclis'ten geçti! Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımını 36 bine çıkarttı Karar Meclis'ten geçti! Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımını 36 bine çıkarttı Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte alımının yapılacağı 27 bin personelin 36 bine yükseltildiği açıklandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Galata Kulesi 1 ay ziyarete kapatılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Galata Kulesi 1 ay ziyarete kapatılacak Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile Galata Kulesi'nin bir ay kadar ziyarete kapalı kalacağı öğrenildi.