Gündem

MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü bölücü terör örgütünün sözde sorumlusu yakalandı MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü bölücü terör örgütünün sözde sorumlusu yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından bölücü terör örgütlerinin önemli isimleri nokta operasyonu ile ele geçiriliyor. Son olarak örgütün sözde sorumlusu Avrupa'ya gitme girişimindeyken son anda yakalandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! İşsizlik Fonu Sigortası'ndaki değişiklik yürürlüğe girdi Resmi Gazete'de yayımlandı! İşsizlik Fonu Sigortası'ndaki değişiklik yürürlüğe girdi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, İşsizlik Fonu Sigortası'nda yapılan değişikliğe ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı yayımlandı. Buna göre, İşsizlik Sigortası Fonu prim gelirlerinin oranı, 2024 yılı için yüzde 50'ye yükseldi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 19 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 19 personel alımı yapacak! Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde kadrolara alınmak üzere toplamda 19 personel alımının yapılacağı öğrenildi.
Sağlık Bakanlığı duyurdu! O ilaçlar artık indirimli olarak sağlanacak Sağlık Bakanlığı duyurdu! O ilaçlar artık indirimli olarak sağlanacak Sağlık Bakanlığı tarafından bugün kamu kurum ve kuruşlarının ürettikleri bazı mal ve hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak faydalanacakların tespitine ilişkin karar yürürlüğe girildi.
Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak! Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı yapacak Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak! Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı yapacak Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan çerçevesinde Sağlık Bakanlığı tarafından toplamda 8 bin sürekli işçi alımının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede kadrolar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
23 Şubat Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 23 Şubat Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları yayımlandı. Bu çerçevede bakanlıklar ve belirli kurumlara atamaların gerçekleştirileceği ifade edildi.
Organize suç örgütüne Ankara dahil 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4 kişi tutuklandı! Organize suç örgütüne Ankara dahil 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4 kişi tutuklandı! Bugün yapılan açıklamalar çerçevesinde Ankara dahil toplamda 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda toplamda 4 kişinin tutuklandığı ifade edildi.
10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması ne zaman başlayacak? 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması ne zaman başlayacak? Bu sene Türkiye ile Yunanistan arasında sağlanan anlaşma sonucunda 10 yunan adası için kapıda vize uygulamasının başlayacağı ifade edilmişti. Konu hakkında merak edilenlere yanıt geldi.
O il için uzmandan kritik uyarı geldi! Aktif fay 7,3 büyüklüğünde depreme neden olabilir O il için uzmandan kritik uyarı geldi! Aktif fay 7,3 büyüklüğünde depreme neden olabilir Bugün uzman isim tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Bursa ilinde bulunan fay hattının 7,3 büyüklüğünde depreme neden olabileceği ifade edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı! Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı! Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak adımların ilki olarak görüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Denizli'de mitinge katılım sağlandı. Gerçekleştirilen mitingde gündem ve 31 Mart seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur? Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur? Şaban ayı ile ilgili sorgulamalar arttı. Şaban ayı orucunun ne zaman ve kaç gün tutulduğunu merak edenler araştırmalarına devam ederken detayları derledik.
Erzincan'da yaşanan facia ardından şok eden ifade ortaya çıktı! Çatlaklarla ilgili maili 3 gün sonra görmüş Erzincan'da yaşanan facia ardından şok eden ifade ortaya çıktı! Çatlaklarla ilgili maili 3 gün sonra görmüş Erzncan'ın İliç ilçesinde, bir altın madeninde meydana gelen heyelan ardında 9 işçi toprak altında kalmış, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Anagold Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yalçın Demirci'nin, çatlaklarla ilgili maili 3 gün sonra gördüğünü söylediği öğrenildi.