Gündem

Emniyet güçlerinden suç örgütlerine Kafes-47 operasyonu! 1 Milyar TL haksız kazanç detayı Emniyet güçlerinden suç örgütlerine Kafes-47 operasyonu! 1 Milyar TL haksız kazanç detayı İçişleri Bakanlığı'nın ülkemizde faaliyet gösteren suç örgütlerine yönelik kararlı çalışmaları önemli başarılar ile devam ediyor. Emniyet güçleri son olarak 4 ilde yapılan operasyonda bir suç örgütünün elebaşını ve 8 üyesini yakaladı.
İzmir'de deprem mi oldu? AFAD'dan korkutan Ege Denizi açıklaması İzmir'de deprem mi oldu? AFAD'dan korkutan Ege Denizi açıklaması Türkiye son günlerde deprem üstüne deprem yaşamaya devam ediyor. Alınan her haberin büyük bir paniğe neden olduğu ülkemizde son deprem adresi Ege Denizi oldu. AFAD depremin hemen ardından açıklama yaptı.
Kamuda memur olarak çalışmak isteyenler dikkat! 3 farklı kadroda en az lise mezunu personel alımları yapılacak Kamuda memur olarak çalışmak isteyenler dikkat! 3 farklı kadroda en az lise mezunu personel alımları yapılacak İŞKUR tarafından yayımlanan son personel alım ilanına göre Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.
2024 yılı EGM 10 bin polis alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, başvuru şartlar nedir? 2024 yılı EGM 10 bin polis alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, başvuru şartlar nedir? Geçtiğimiz sene yapılan duyurunun ardından alımlar hakkında merak edilenler artmaya devam ediyor. 10 bin polis alımı alımları başladı mı, ne zaman başlayacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü mühendis ve tekniker kadrolarında personel alımı yapacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü mühendis ve tekniker kadrolarında personel alımı yapacak! Şubat ayı için MGM tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre mühendis ve tekniker kadroları için alımların gerçekleştirileceği ifade edildi.
Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! 25 Şubat tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararları çerçevesinde Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı'nın Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlandı.
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti! TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti! Bugün Türk-İş tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! Çalışma saatleri düşürülecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte çalışma saatlerin güncellenip güncellenmeyeceği hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Adalet Bakanı Tunç denetimli serbestlik açıklamasında bulundu! Yasaklı madde kaynaklı suç oranı düştü Adalet Bakanı Tunç denetimli serbestlik açıklamasında bulundu! Yasaklı madde kaynaklı suç oranı düştü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Uyuşturucu Madde Sempozyumu'na katıldı. Sempozyumda yasaklı maddeye ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, denetimli serbestlik konusuna değinirken yasaklı madde kaynaklı suç oranının düştüğüne dikkati çekti.
Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı istihdam kapılarını araladı. Sağlık Bakanlığı tarafından 8 bin personel alımı yapılacağı bildirilirken vatandaşlar da alımın detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.
İzmir'de bulunan insan kemiklerin kime ait olduğu anlaşıldı! İzmir'de bulunan insan kemiklerin kime ait olduğu anlaşıldı! İzmir'de, Tarihi Asansör yakınında bulunan iskeletin kime ait olduğu ortaya çıktı. 2022 yılında yaşanan cinayetin katil zanlısı nihayet bulundu. Bir hurdacının bulduğu insan kemikleri, İzmir'de başından vurularak hayatını kaybeden E.Ö.'nün katilinin çıktı.
Bakan Işıkhan'dan çalışma saatlerinin düşürülmesine ilişkin açıklama! Bakan Işıkhan'dan çalışma saatlerinin düşürülmesine ilişkin açıklama! Ülkemizde çalışma saatlerine ilişkin bir düzenleme yapılması konusu yeniden gündeme gelirken milyonlarca çalışan da konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Çalışma saatlerinin düşürüleceğine ilişkin bakanlığın düzenleme mesaisi içinde olduğundan bahsedilirken Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi.