Gündem

AFAD duyurdu! Van’da minibüsün üzerine çığ düştü, 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi kurtarıldı AFAD duyurdu! Van’da minibüsün üzerine çığ düştü, 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi kurtarıldı Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Van'da meydana gelen onayda bir minibüsün üzerine çığ düştüğü öğrenildi. Yaşanan olayın ardından 1 kişi ise hayatını kaybetti.
Oyuncu Tolga Savacı kimdir, neden hayatını kaybetti? Oyuncu Tolga Savacı kimdir, neden hayatını kaybetti? Bugün gelen son dakika açıklaması ile birlikte oyuncu Tolga Savacı'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu çerçevede Savacı'nın neden hayatını kaybettiği gibi konular hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Madenlerde göçük üstüne göçük yaşanıyor! Bir göçük haberi de Elazığ'dan geldi Madenlerde göçük üstüne göçük yaşanıyor! Bir göçük haberi de Elazığ'dan geldi Türkiye yeni yılın ilk günlerinden itibaren madenlerden gelen göçük haberleri ile sarsılıyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve halen tartışmaların odağında yer alan Erzincan'da meydana gelen altın madeni göçüğü olayı gündemde yer alırken, bir haberde Elazığ'dan geldi.
Naci Görür uyardı! Deprem sonrası Ege'ye dikkat Naci Görür uyardı! Deprem sonrası Ege'ye dikkat Deprem uzmanı Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, cumartesiyi pazara bağlayan gece Ege Denizi'nde meydana gelen deprem ardından görsel paylaşarak uyarıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 70'inci yaşını kutluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 70'inci yaşını kutluyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 70'inci yaşını kutluyor. Dünya liderleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutlayan mesajlar yayımladı.
2024 YKS başvuru ekranı nasıl açılır? YKS başvuruları için son gün 2024 YKS başvuru ekranı nasıl açılır? YKS başvuruları için son gün Yüzbinlerce öğrencinin merakla girmeyi beklediği Yüksek Öğretim Kurumları sınav başvuruları tamamlanmak üzere. Sınava girmek isteyen adaylar için bugün başvurular sona eriyor. Peki YKS Başvuruları nasıl yapılır? 2024 YKS başvuru ekranı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Gülbaharlar organize suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya duyurdu! Gülbaharlar organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre, Kafes-48 operasyonları sonucunda Gülbaharlar adı organize suç örgütü çökertildi.
MGM duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? MGM duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilere göre yeni haftada Ankara'da havanın nasıl olacağı günlük olarak açıklandı.
Avrupa Birliği Başkanlığı uzman yardımcısı kadroları için personel alımlarını duyurdu! Avrupa Birliği Başkanlığı uzman yardımcısı kadroları için personel alımlarını duyurdu! Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre uzman yardımcısı alımlarının yapılacağı ifade edildi.
Fırtına ve sağanak yağışa karşı dikkat! Meteoroloji o iller için sarı kodlu uyarıyı yayımladı Fırtına ve sağanak yağışa karşı dikkat! Meteoroloji o iller için sarı kodlu uyarıyı yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar çerçevesinde fırtına ve sağanak yağışa karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 9 personel alımı yapacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 9 personel alımı yapacak! Şubat ayı için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde İŞKUR üzerinden toplamda 9 personelin alınacağı ifade edildi.
Yerli üretim tam uçuş simülatörü uçuş süresini tamamladı! Yerli üretim tam uçuş simülatörü uçuş süresini tamamladı! Hava Elektronik Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen tam uçuş simülatörünün, 40 bin saatlik uçuş süresini tamamlandığını duyurdu.