Gündem

2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? 2024 Dünya Kadınlar Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? Kadınlar Günü kapsamında araştırmalar devam ediyor. Kadınlar Gününün ne zaman ve hangi tarihte kutlanacağını merak edenler araştırmalarına devam ederken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı.
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Dün Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından vatandaşlar tarafından Sağlık Bakanlığı'nca yapılacak olan 8 bin işçi kura çekiminin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı.
İŞKUR 2024 Mart ayı için silahlı ve silahsız 2 binden fazla güvenlik görevlisi alımı yapacak! İŞKUR 2024 Mart ayı için silahlı ve silahsız 2 binden fazla güvenlik görevlisi alımı yapacak! İŞKUR tarafından 2024 yılı için duyurulan son kampanyalar çerçevesinde Mart ayı için toplamda 2 bin 59 özel güvenlik görevlisi alımının yapılacağı öğrenildi.
Başvuru için son 1 hafta! MGM sınavsız 40 personel alımı için başvuru şartlarını duyurdu Başvuru için son 1 hafta! MGM sınavsız 40 personel alımı için başvuru şartlarını duyurdu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son ilana göre Mart ayı içerisinde toplamda 40 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Gerekli şartlar ve detaylar öğrenildi.
Polisler için yeni dönemi Bakan Yerlikaya açıkladı! 2025'te tüm polislerde kamera olacak Polisler için yeni dönemi Bakan Yerlikaya açıkladı! 2025'te tüm polislerde kamera olacak Bugün canlı yayında son dakika açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2025 yılında tüm polislerimizde kamera olacağını ifade etti.
Pegasus Hava Yolları aralarında Ankara'nın da bulunduğu 18 seferi karşılıklı olarak iptal etti! Pegasus Hava Yolları aralarında Ankara'nın da bulunduğu 18 seferi karşılıklı olarak iptal etti! Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte hava şartlar nedeni ile Pegasus Hava Yolları tarafından toplamda 18 seferin karşılıklı olarak iptal edildiği öğrenildi.
Bakan Tekin açıkladı! Öğrenciler 40 saat sosyal projelerde yer alacak Bakan Tekin açıkladı! Öğrenciler 40 saat sosyal projelerde yer alacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bugün yapılan açıklamalarda öğrenciler için 40 saat sosyal projelerin yapılacağı ifade edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan düzensiz göçmen açıklaması! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan düzensiz göçmen açıklaması! Türkiye yeni bir sabaha daha düzensiz göçmen haberi ile uyandı. Ülke sınırları içerisindeki düzensizliği korumak ve suçluları adalete teslim etme kapsamında yapılan operasyonlar sürdürülüyor.
Tarım Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Tarım Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alımı gerçekleştirilecek 1500 işçi alımı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği araştırılmaya başlandı.
O illerde yaşayanlar aman dikkat! Meteoroloji'den fırtınaya karşı sarı kodlu uyarı geldi O illerde yaşayanlar aman dikkat! Meteoroloji'den fırtınaya karşı sarı kodlu uyarı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre belirli illerde beklenen kuvvetli fırtınaya karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
Başvurular mart ayında sona erecek! Yüksek maaşla çalışmak isteyenler için uzman yardımcısı alımı yapılacak Başvurular mart ayında sona erecek! Yüksek maaşla çalışmak isteyenler için uzman yardımcısı alımı yapılacak Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından yayımlanan ilaç çerçevesinde toplamda 30 uzman yardımcısı alımının yapılacağı öğrenildi.
Sağlık Bakanlığı 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanını yayımladı! Sağlık Bakanlığı 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanını yayımladı! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurasının duyurulduğu ifade edildi.