Gündem

MSÜ ne zaman, saat kaçta, kaç dakika, gerekli giriş belgeleri neler? MSÜ ne zaman, saat kaçta, kaç dakika, gerekli giriş belgeleri neler? Merakla beklenen MSÜ için başvurular başladı. ÖSYM tarafından başvuruların adayların erişimine açılması ardından
Açıklamayı bizzat bakan yaptı! O ilde alarm verildi 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi Açıklamayı bizzat bakan yaptı! O ilde alarm verildi 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi Ülkemizle ilgili alınan kararlar vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir ilimizin 4 ilçesinin afet bölgesi ilan edildiğini açıklarken yapılan açıklamaya ilişkin detaylar da merak edildi.
AFAD son dakika duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem AFAD son dakika duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem Ülkemizde son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisi ile Kahramanmaraş'ta deprem olduğu öğrenildi.
Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı (HMGS) Yaklaşıyor ! Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı (HMGS) Yaklaşıyor ! Yıllardır konuşulan ve esas olarak avukatlık sınavı olarak bilinen Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı (HMGS) aksine bir düzenleme yapılmaz ise ilk kez bu yıl gerçekleşecek.
MEB ortaokul ve liselerde ikinci dönem yapılacak ortak sınav kılavuzu yayımlandı mı? MEB ortaokul ve liselerde ikinci dönem yapılacak ortak sınav kılavuzu yayımlandı mı? MEB tarafından okullarda ortak sınav dönemine geçilmesi kararının ardından öğrencilerin gündemi de değişti. Öğrencilerin okullardaki ortak sınavla ilgili olarak merak ettikleri artarken ikinci dönem yapılacak sınava ilişkin kılavuzun açıklanıp açıklanmadığı da merak edilmeye devam ediyor.
Yaren Leylek 13. defa Adem amcanın yanına geldi Yaren Leylek 13. defa Adem amcanın yanına geldi Aralarındaki sevgi bağı bir filme bile konu olan Yaren Leylek ve Adem Amca bu yıl bir kez daha bir araya geldi. Bursa'da yaşayan Adem amcanın 13. defa Yaren adı verilen leyleğe kavuştuğu anlardaki mutluluğu kameralara yansıdı.
2024 ALES Başvuruları başladı! ALES başvuruları nereden yapılır 2024 ALES Başvuruları başladı! ALES başvuruları nereden yapılır Üniversitelerin lisansı bölümünden mezun olan ya da eğitimine devam eden öğrencilerin merakla beklediği haber geldi. ÖSYM ALES sınavı için başvuru sürecinin başladığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından sınava girecek isimler ALES başvuru ücreti ne kadar, 2024 ALES sınav başvurusu nasıl yapılır soruları için araştırma yapmaya başladı.
Ramazan öncesi kırmızı ete zam! Fiyat artışı peş peşe geldi Ramazan öncesi kırmızı ete zam! Fiyat artışı peş peşe geldi Ramazan'a kısa bir süre kalırken, kırmızı et fiyatlarına peş peşe zam geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Ramazan öncesi et fiyatlarında anormal bir artış olduğunu söyledi.
Resmi Gazete'de yayımlandı! MEB yönetici görevlendirme yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı! MEB yönetici görevlendirme yönetmeliğinde değişiklik Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazetede yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin ardından detaylar merak konusu olurken Milli Eğitim Bakanlığı da kararın kapsamını belirledi.
Bakan Yerlikaya'dan Mahzen-2 operasyonu paylaşımı! Çirkinler organize suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya'dan Mahzen-2 operasyonu paylaşımı! Çirkinler organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen Mahzen-2 operasyonlarının detaylarını paylaştı, 'Çirkinler' organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
Sağlık Bakanlığı Resmi Gazete'de ilan etti 36 bin personel alınacak! Sağlık Bakanlığı Resmi Gazete'de ilan etti 36 bin personel alınacak! İstihdam sorunlarının devam ettiği dönemde vatandaşlar kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanları yakından incelemeye başladı. Sağlık kurumlarına yapılacak personel alımları da yakından takip edilirken sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girerken 36 bin kişiye de istihdam kapılarının aralanacağı duyuruldu.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlıkta yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi Resmi Gazete'de yayımlandı! Sağlıkta yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı Kararına göre, sağlıkta çeşitli düzenlemelere gidildi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili açıklama yaptı.