Gündem

KPSS 2024/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 27 Bin sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılıyor KPSS 2024/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 27 Bin sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılıyor Yüzbinlerce adayın merakla beklediği haber sonunda geldi. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları belli oldu. Haberin ardından vatandaşlar sonuç sorgulama ekranını araştırmaya başladı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi! Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl? BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi! Mustafa Destici'nin sağlık durumu nasıl? Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bir trafik kazası geçirdiği haberi ülke gündemine bomba gibi düştü. Haberin ardından Destici'nin sağlık durumu merak konusu oldu.
YKS geç başvuruları ne zaman başlıyor? YKS Başvuruları nereden yapılır YKS geç başvuruları ne zaman başlıyor? YKS Başvuruları nereden yapılır Üniversiteye hazırlanan adayların Haziran ayında gireceği Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girmek için son şans olan geç başvuru döneminin başlayacağı tarih belli oldu. Sınava girmek isteyen adaylar geç başvuru dönemi hakkında araştırma yapmaya başladı.
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi. MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi. Milli İstihbarat Teşkilatı sınır ötesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik bir operasyon daha gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre operasyon Irak'ın Süleymaniye kentinde gerçekleştirildi.
Ankara yeni haftaya yağmurla başladı! Ankara yeni haftaya yağmurla başladı! Başkent Ankara günlerdir beklediği yağışlara bu sabah itibariyle kavuştu. Vatandaşlar sabah saatlerinde yağan yağmurdan dolayı trafikte zor zamanlar yaşadı.
Meteoroloji il il uyardı mart kazma kürek yaktıracak! Ankara, Sinop, Bursa, Çanakkale, Hatay ve fazlası Meteoroloji il il uyardı mart kazma kürek yaktıracak! Ankara, Sinop, Bursa, Çanakkale, Hatay ve fazlası Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri vatandaşın gündemine oturdu. Hava durumuna ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler meteorolojik verileri takip ederken vatandaşın dikkatli olması gereken iller de tek tek açıklandı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masadaki konular belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Masadaki konular belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantıda pek çok konunun masaya yatırılması bekleniyor.
Şartlar belli oldu! Üniversite farklı kadrolarda toplamda 139 personel alımı yapacak Şartlar belli oldu! Üniversite farklı kadrolarda toplamda 139 personel alımı yapacak Bugün üniversite tarafından yayımlanan son personel alım ilanlarına göre farklı kadrolarda alınacak toplamda 139 personel için başvuru şartları duyuruldu.
KPSS şartı yok! İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için Türkiye geneli ilanları yayımladı KPSS şartı yok! İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için Türkiye geneli ilanları yayımladı İŞKUR tarafından yayımlanan son ilanlar çerçevesinde çarşı ve mahalle bekçisi kadroları için alımların gerçekleştirileceği öğrenildi. Bu kapsamda herhangi bir şekilde alımlar için KPSS şartının aranmadığı ifade edildi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu uzman yardımcısı sınav duyurusunu yayımladı! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu uzman yardımcısı sınav duyurusunu yayımladı! 4 Mart tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanları çerçevesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından enerji uzman yardımcısı alımının gerçekleştirileceği ifade edildi.
AFAD son dakika duyurdu! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD son dakika duyurdu! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.
MSÜ sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı! MSÜ sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı! Yüzbinlerce adayın bu sabah girdiği Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavının ardından ÖSYM'den bir açıklama geldi. ÖSYM sınavın temel soru kitapçığını ve cevap anahtarının bir kısmını yayınladı.