Gündem

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu kimdir, nerede, nasıl vefat etti? Süper Vali Recep Yazıcıoğlu kimdir, nerede, nasıl vefat etti? Adaletli ve halkla samimi bir yönetim anlayışı benimseyen Recep Yazıcıoğlu vefatının 21. yıl dönümünde anılıyor. Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden "Süper Vali" sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.
Çorum'da şiddetli sağanak yağış su baskınlarına neden oldu Çorum'da şiddetli sağanak yağış su baskınlarına neden oldu Çorum’da beklenen şiddetli yağmur ani su baskınlarına neden olurken çok sayıda vatandaş zor durumda kaldı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya bir haftada 430 binden fazla sürücüye işlem yaptıklarını açıkladı Bakan Yerlikaya 430 binden fazla sürücüye işlem yaptıklarını açıkladı Gün içerisinde ülke genelinde trafiğin sorunsuz bir şekilde devam etmesi adına ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yollarda kurallara uygun davranmayan araç ve sürücülere yasa gereğince ceza işlemi uygulanıyor.
Okullar ne zaman, saat kaçta açılacak? Okullar ne zaman, saat kaçta açılacak? Milyonlarca veli ve öğrenci, okulların ne zaman ve saat kaçta açılacağı merak ediyor. Okula saat kaçta gidilmesi gerektiği milyonların gündeminde yer alırken MEB'in açıklamaları sorgulanmaya başladı.
9 Eylül okulların ilk gününde toplu taşıma ücretsiz mi? 9 Eylül okulların ilk gününde toplu taşıma ücretsiz mi? 9 Eylül tarihinde okulların açılacak olması ile beraber toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Genellikle okulların ilk gününde toplu taşımanın ücretsiz olduğu bazı illerdeki son durum araştırılmaya başlandı.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerin yeminine dair açıklama: Kasıt mı ihmal mi tespit edilecek AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerin yeminine dair açıklama: Kasıt mı ihmal mi tespit edilecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, teğmenlerin yeminiyle ilgili olarak kasıt ve ihmal durumlarının tespit edileceğini dile getirdi.
Faroe Adaları nerede, Türkiye uçakla kaç saat sürüyor? Faroe Adaları harita konumu Faroe Adaları nerede, Türkiye uçakla kaç saat sürüyor? Faroe Adaları harita konumu Faroe Adaları’nın maçı öncesi bölgeye ilişkin aramalar hız kazandı. Faroe Adaları nerede, konumu ne, Türkiye ile uçuşu kaç saat sürüyor? Faroe Adalarına merak edilenler için detaylar haberimizde
Sivas'ta kuyumculara indirimli özel eğitim imkanı Sivas'ta kuyumculara indirimli özel eğitim imkanı Sivas Kuyumcular ve Sarraflar Derneği üyeleri ile yakınlarına yüzde 20 indirimli özel eğitim imkanı sağlanıyor.
2024 YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 6 Eylül 14.30'da başlayan YKS ek tercih işlemleri sonrasında adaylar sonuçların ne zaman belli olacağını merak ediyor. Yapılan son açıklamaya göre YKS ilk tercihler sonucunda yerleşen adaylardan 160 bini kayıt yaptırmadı.
Çorum'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı Çorum'da silahlı kavgada 1 kişi yaralandı Çorum’da aralarında daha önce husumet olduğu belirlenen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Bu kavga neticesinde bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kırıkkale’de eşya yüklü kamyonet refüje çarptı: 2 yaralı Kırıkkale’de eşya yüklü kamyonet refüje çarptı: 2 yaralı Kırıkkale’de ev eşyası taşıyan yüklü kamyon refüje çarptı. Olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Yozgat'ta okulların bakım ve onarımını öğretmenler yaptı Yozgat'ta okulların bakım ve onarımını öğretmenler yaptı Yozgat’ta öğretmenler ile idareciler okullar başlamadan okullardaki eksiklikleri bizzat çalışarak giderip okulları eğitime hazır hale getirdiler.