Gündem

2024 yılında oruç tutamayan ne kadar para vermeli, oruç fidyesi ne zaman, kimlere, ne kadar verilir? 2024 yılında oruç tutamayan ne kadar para vermeli, oruç fidyesi ne zaman, kimlere, ne kadar verilir? Ramazan ayının gelmesi ile beraber bu ayda yapılan oruç ibadetine ilişkin yapılan araştırmalar da arttı. Oruç ibadetine ilişkin araştırmalar artarken oruç tutmayanların yerine ödemeleri gereken fidye miktarı da merak edildi.
2024 YKS geç başvuru nereden, nasıl yapılacak, kaç gün sürecek, YKS geç başvuru ücreti ne kadar? 2024 YKS geç başvuru nereden, nasıl yapılacak, kaç gün sürecek, YKS geç başvuru ücreti ne kadar? 2024 yılında hedeflediği üniversitede bir bölüme yerleşmek isteyen adaylar YKS'ye katılım sağlayacak. YKS ile ilgili olarak başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından başvuru tarihlerini kaçıran öğrenciler için de geç başvuru şansı verilecek. YKS geç başvuruları ile ilgili olarak merak edilenler artarken yanıt aranan soruları derledik.
Milli Eğitim Bakanı Tekin yeni müfredat hakkında konuştu! Yüzde 80'i tamamlandı Milli Eğitim Bakanı Tekin yeni müfredat hakkında konuştu! Yüzde 80'i tamamlandı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin haftalardır eğitim gündeminden düşmeyen yeni müfredat hazırlanma sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.
Ramazan Bayramı tatili ne zaman, hangi tarihte, 9 gün mü, kaç gün olacak? Ramazan Bayramı tatili ne zaman, hangi tarihte, 9 gün mü, kaç gün olacak? Vatandaşlar Ramazan ayının yaklaşması ile beraber gözlerini tatil açıklamasına çevirdi. Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını merak edenler araştırmalarına başlarken tatilin kaç gün olacağı araştırılan konular arasındaki yerini aldı.
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ramazan öncesi gıda denetimlerinin sıklaştırıldığını açıkladı! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ramazan öncesi gıda denetimlerinin sıklaştırıldığını açıkladı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayı öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek önemli açıklamalara yer verdi. Gıda denetimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yumaklı, 7 bin 500 çalışanın sahaya indiğini açıkladı.
Bakan Yerlikaya'dan Bozdoğan-7 paylaşımı! 51 gözaltı Bakan Yerlikaya'dan Bozdoğan-7 paylaşımı! 51 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden, DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan-7 operasyonlarının detaylarını paylaştı, 51 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.
ÖSYM Başkanı açıkladı! YKS geç başvuruları başladı ÖSYM Başkanı açıkladı! YKS geç başvuruları başladı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, YKS geç başvurularının başladığını duyurdu. Başvurular, 7 Mart 2024 tarihinde sona erecek.
Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı ortaya çıktı! Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı ortaya çıktı! Sabah saatlerinde Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyeti tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda şok eden bir gelişme yaşandı. Gündüz kuşağı programlarına da çıkan ve özel dedektiflik yapan eski kamu personeli Hamza Turan Ayberk'in para karşılığı MOSSAD'a bilgi sattığı öğrenildi. Hamza Turan Ayberk kimdir? Hamza Turan Ayberk ne il yapıyor?
4.9'la sallandı! Yer bilimci Naci Görür'den açıklama geldi 4.9'la sallandı! Yer bilimci Naci Görür'den açıklama geldi Dün akşam saatlerinde, Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul dahil çevre illerde hissedilirken, yer bilimci Naci Görür'den de açıklama geldi. Görür, stres birikiminin olduğu bölgelerde bu tarz küçük depremlerin beklendiğini söyledi.
Ticaret Bakanlığı tebliği Resmi Gazete'de! Zincir marketlere glütensiz ürün zorunluluğu geldi Ticaret Bakanlığı tebliği Resmi Gazete'de! Zincir marketlere glütensiz ürün zorunluluğu geldi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan tebliğe göre, glüten intöleransı bulunan ve tıbbi beslenme tedavisine gereksinim duyanların, bu ürünlere erişiminin kolay olabilmesi için zincir marketlerde artık glütensiz ürün bulundurma zorunluluğu olacak.
Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 8 bin sürekli işçi alımına ilişkin ayrıntılar sorgulanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin merak edilenler artarken kura çekilişinin ne zaman yapılacağı da sorgulanan konular arasında yer alıyor.
AFAD son dakika geçti! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem oldu sarsıntı İstanbul'dan hissedildi AFAD son dakika geçti! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem oldu sarsıntı İstanbul'dan hissedildi AFAD son dakika deprem bilgilerini paylaşmayı sürdürüyor. Depremlere ilişkin son dakika haberleri yakından takip edilirken Çanakkale merkezli bir depremin meydana geldiği ve bu depremin de İstanbul'dan hissedildiği bildirildi.