Gündem

İş arayanlar için İŞKUR duyurdu! O meslekler grupları için günde 653 TL cep harçlığı verilecek İş arayanlar için İŞKUR duyurdu! O meslekler grupları için günde 653 TL cep harçlığı verilecek Yeni bir meslek sahibi olarak para kazanmak isteyen kişiler için İŞKUR tarafından yapılan açıklamalara göre cep harçlığı verilerek kişilerin iş sahibi olmasının sağlanacağı öğrenildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! 7 Mart tarihli Resmi Gazete kararlarında bakanlık tarafından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği'nde değişiklik duyuruldu.
EGM 10 bin polis alımı başvuru tarihi belli oldu mu, POMEM 31. Dönem başvuru şartları nedir? EGM 10 bin polis alımı başvuru tarihi belli oldu mu, POMEM 31. Dönem başvuru şartları nedir? Polis olmak için uzun süredir bekleyen vatandaşlar için geçtiğimiz senenin sonunda toplamda 10 bin polis alımının gerçekleştirileceği öğrenilmişti. Bunun ardından başvuruların ne zaman başlayacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Bakan Uraloğlu duyurdu! 2026'da 5G'ye geçeceğiz Bakan Uraloğlu duyurdu! 2026'da 5G'ye geçeceğiz Ankara'da düzenlenen toplantıya katılım sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamalarda 2026 yılında 5G'ye geçileceğini duyurdu.
Japon Deprem Uzmanı artık hazır olunsun diyerek uyardı! Her an deprem olabilir Japon Deprem Uzmanı artık hazır olunsun diyerek uyardı! Her an deprem olabilir Bugün Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki tarafından Çanakkale'de meydana gelen depremin ardından Marmara depreminin her an yaşanabileceğinden bahsetti.
Çalışma saatleri düşecek mi, haftalık mesai saatleri kısalacak mı, kaç saat olacak? Çalışma saatleri düşecek mi, haftalık mesai saatleri kısalacak mı, kaç saat olacak? Mesai saatleri ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Mesai saatlerine ilişkin yapılan çalışmalar gündemde yer alırken haftalık çalışma saatlerinin düşüp düşmeyeceği merak konusu oldu.
2024 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 yılı MEB EYKS ile ilgili olarak merak edilenler arttı. EYKS kapsamında merak edilenlere yanıt aranmaya devam ederken sonuçların açıklanacağı tarih de sorgulanan konular arasında yer aldı.
Staj ve Çıraklık Derneği üyeleri Ara ki Eleman Bulasın adlı tiyatro oyunu ile mağduriyetlerini anlattılar Staj ve Çıraklık Derneği üyeleri Ara ki Eleman Bulasın adlı tiyatro oyunu ile mağduriyetlerini anlattılar Staj ve çıraklık mağdurlarının çözüm arayışları devam ediyor. 3308 sayılı kanun gereği mağduriyet yaşayarak emeklilik için bir süre daha çalışmak zorunda kalanlar yaşadıkları mağduriyeti anlatmak üzere bir tiyatro oyunu sahneledi.
MEB kararı son dakika duyurdu! Müfredat sil baştan değişiyor o kademeler etkilenecek MEB kararı son dakika duyurdu! Müfredat sil baştan değişiyor o kademeler etkilenecek MEB'in müfredat değişikliği öğrenci, öğretmen ve velilerin gündeminde yer alıyor. MEB tarafından duyurulan ve müfredatta yapılacak olan sil baştan değişiklik ile hangi kademelerin etkileneceği de belli oldu. Bu çerçevede yapılan açıklamalar yakından takip edilirken detaylar da ortaya çıktı.
Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek? Son cemre düştü mü, nereye, ne zaman düşecek? Cemre düşmesi ile ilgili olarak merak edilenler artarken baharın müjdeleyicisi olan cemre düşmesine dair tarih araştırması sürüyor. Son cemrenin düşüp düşmediği merak edilirken bir yandan da nereye düşeceği araştırma konusu oluyor.
18 Mart resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? 18 Mart resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? 18 Mart tarihi ile ilgili olarak araştırmalar başladı. Vatandaşlar 18 Mart tarihinin tatil olup olmadığını merak ederken araştırmalarını sürdürüyor.
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde Bozdoğan-8 operasyonu düzenlendi Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde Bozdoğan-8 operasyonu düzenlendi Terör örgütü mensuplarına lojistik anlamında da darbeler vurulmaya devam ediliyor. Son olarak bu sabah saatlerinde yurdun doğu kesimlerinde bulan 9 şehirde geniş katılımlı bir terör operasyonu gerçekleştirildiği açıklandı.