Gündem

RTÜK Başkanı Şahin'den Taş Kağıt Makas dizisi hakkında açıklama! RTÜK Başkanı Şahin'den Taş Kağıt Makas dizisi hakkında açıklama! Son dönemde yayımlandığı andan itibaren tepkilerin odak noktası haline gelen Taş Kağıt Makas dizisindeki sahneye ilişkin RTÜK Başkanı Şahin'den açıklama geldi.
Bakan Şimşek duyurdu! Kira sözleşmeleri e-devlet üzerinden yapılacak Bakan Şimşek duyurdu! Kira sözleşmeleri e-devlet üzerinden yapılacak Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılması konusu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Bakan Şimşek'ten zorunlu afet sigortası açıklaması! Bakan Şimşek'ten zorunlu afet sigortası açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten zorunlu afet sigortasına ilişkin açıklaması geldi. Sigortanın bu sene içerisinde zorunlu olarak getirilebileceği ifade edildi.
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan gençlere istihdam müjdesi! Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan gençlere istihdam müjdesi! Bugün Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre 'Türkiye Yüzyılı Savunmanın Yüzyılı olacak' anlayışı ile istihdam sağlanacağı öğrenildi.
Bakan Işıkhan İŞKUR ile işe yerleştirilenlerin sayısı yüzde 41 arttığını duyurdu! Bakan Işıkhan İŞKUR ile işe yerleştirilenlerin sayısı yüzde 41 arttığını duyurdu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, istihdam verilerine ilişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bakan Işıkhan, İŞKUR üzerinden işe yerleşenlere dair yaptığı son açıklama ile dikkati çekerken detaylar da kamuoyunun bilgisine sunuldu.
2024 ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak? 2024 ilk teravih namazı saat kaçta kılınacak? Ramazan ayı ile beraber teravih namazı da gündemdeki yerini aldı. Teravih namazına ilişkin olarak araştırmalar artarken bu yıl teravih namazı vakitleri de merak konusu oldu.
Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il hangisi? Ramazan ayında en uzun oruç tutulan il ve en kısa oruç tutulan il hangisi? Ramazan ayının yaklaşması ile beraber merak edilen pek çok konu hakkında fikir sahibi olmak isteyenler araştırmalarına başladı. Ramazan ayı için geri sayım başlarken en uzun ve en kısa oruç tutulan iller araştırma konusu oldu.
Ali Yerlikaya 3 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu! Mahzen operasyonları devam ediyor Ali Yerlikaya 3 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu! Mahzen operasyonları devam ediyor Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen suç örgütünü çökertme operasyonları arasına yenileri ekleniyor. Son olarak yapılan operasyon ile 4 şehirde toplam 3 suç örgütünün çökertildiği bilgisi paylaşıldı.
Konutu olan olmayan dikkat kesilsin! Bizzat bakan açıkladı 180 ay vade yüzde 0,69 faizle kredi verilecek Konutu olan olmayan dikkat kesilsin! Bizzat bakan açıkladı 180 ay vade yüzde 0,69 faizle kredi verilecek Ülkemizde artan konut fiyatlarının ardından etkili bir kredi kampanyası beklenirken yapılan son dakika açıklaması ile beraber düşük faizli kredinin önünün açıldığı öğrenildi. Detaylar belli olurken yüzde 0,69 faizle 180 ay vadeli kredi için ilk açıklama geldi.
2024 KPSS ne zaman, ÖSYM KPSS sınav takvimi belli oldu mu? 2024 KPSS ne zaman, ÖSYM KPSS sınav takvimi belli oldu mu? 2024 KPSS takvimi binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. KPSS takvimi ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine dair de bilgi sahibi olmak istiyor.
Ediz Gürel kimdir? Ediz Gürel en genç büyük usta oldu Ediz Gürel kimdir? Ediz Gürel en genç büyük usta oldu Ülkenin spor gündemine sabah saatlerinde yapılan bir paylaşımla oturan Ediz Gürel'in kim olduğu merak konusu oldu. Yapılan paylaşımda Ediz Gürel'in satranç konusundaki başarısına dikkat çekildi. Ediz Gürel kimdir? Ediz Gürel hangi branşta mücadele ediyor?
8 Mart tatil mi, hangi güne denk geliyor, yarım gün mü olacak? 8 Mart tatil mi, hangi güne denk geliyor, yarım gün mü olacak? 8 Mart tarihinin gündemde yer alması ile beraber bu tarihin anlamı ve tatil olup olmadığı merak edildi. 8 Mart tarihine ilişkin ayrıntılar araştırma konusu haline gelirken bu yılın tatil takvimi de belli oldu.