Gündem

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman yardımcısı alım ilanını yayımladı! Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman yardımcısı alım ilanını yayımladı! 10 Mart tarihli Resmi Gazete ilanlarına göre Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yüksek maaşla uzman yardımcısı alımlarının gerçekleştirileceği açıklandı.
Bakan Yerlikaya'dan polis ve jandarmalar için kamera açıklaması! Bakan Yerlikaya'dan polis ve jandarmalar için kamera açıklaması! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte polis ve jandarmalar için her an kayıt altında olacak kamera sistemlerine geçildiği ifade edildi.
Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu kimdir, neden hayatını kaybetti? Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu kimdir, neden hayatını kaybetti? Gelen son dakika haberi ile birlikte usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan açıklamaların ardından Yıldızoğlu hakkında merak edilenler arttı.
ÖSYM duyurdu! 2024 DİB-MBSTS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! ÖSYM duyurdu! 2024 DİB-MBSTS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte 2024 yılı DİB-MBSTS soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı.
Başvuru için son günler! Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı yapacak Başvuru için son günler! Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 8 bin personel alımının yapılacağı ifade edilmişti. Başvuru için gerekli olan şartlar ise merak konusu oldu.
İçişleri Bakanlığı trafik görevlerinin yürütülmesine ilişkin değişikliği duyurdu! İçişleri Bakanlığı trafik görevlerinin yürütülmesine ilişkin değişikliği duyurdu! 9 Mart tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararları çerçevesinde İçişleri Bakanlığı'nın trafik görevlerinin yürütülmesine ilişkin yaptığı değişikliklerin belirlendiği duyuruldu.
Milli Savunma Bakanlığı 2024 yılı Uzman Erbaş alımı başvuru şartları nedir? Milli Savunma Bakanlığı 2024 yılı Uzman Erbaş alımı başvuru şartları nedir? 2024 yılı için Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte Uzman Erbaş alımlarının gerçekleştirileceği açıklandı. Bu kapsamda başvuru şartları ise merak konusu oldu.
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı! Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı! Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliğinde değişikliğe gidildiği duyuruldu.
9 Mart tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 Mart tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 Mart tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı için atamaların gerçekleştirildiği görüldü.
Meteoroloji sarı kodla uyardı! Kuvvetli sağanak ve don tehlikesine karşı dikkat Meteoroloji sarı kodla uyardı! Kuvvetli sağanak ve don tehlikesine karşı dikkat Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte Türkiye genelinde belirli bölgelerde sağanak yağış beklendiği açıklandı.
MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu! MEB'den Görevde Yükselme Sınavı atama duyurusu! Milli Eğitim Bakanlığı bugün Görevde Yükselme Sınavı'na ilişkin şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için atama duyurusunu yayımladı.
İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, hangi branşlardan yapılacak? İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta, hangi branşlardan yapılacak? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı için işe alım atağı başlattı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan işe alımlar yakından takip edilirken kura çekilişinin ne zaman, hangi tarihlerde yapılacağı merak edildi.