Gündem

Bakan Işıkhan'dan iş gücü istatistikleri yorumu! İstihdam arttı Bakan Işıkhan'dan iş gücü istatistikleri yorumu! İstihdam arttı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK'in açıkladığı iş gücü istatistiklerini değerlendirdiği bir sosyal medya paylaşımında bulundu.
Müslüme Yağal davasında İstinaf kararı belli oldu! Müslüme Yağal davasında İstinaf kararı belli oldu! 3 yıl önce Mersin'de ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan ve 9 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davada İstinaf kararı çıktı.
Küfür etmek oruç bozar mı, oruçluyken küfür etmek kaza gerektirir mi? Küfür etmek oruç bozar mı, oruçluyken küfür etmek kaza gerektirir mi? Ramazan ayının gelişi ve oruç ibadetinin gerçekleşmesi ile beraber merak edilen bazı sorulara da yanıt aranmaya başladı. Ramazan ayında oruç tutanlar küfür etmekle ilgili merak ettiklerine yanıt ararken yanıtı da belli oldu.
Sınır ötesindeki askerlerimizden yeni haber geldi! 5 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi Sınır ötesindeki askerlerimizden yeni haber geldi! 5 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi Türkiye'nin terör örgütlerine karşı savunulması görevini sınır ötesinde de sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri gerçekleşen son gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Gelen haber Irak'ta gerçekleşen operasyonlar ile ilgili oldu.
Banyo yapmak orucu bozar mı, oruçluyken banyo yapılır mı, duş alınır mı? Banyo yapmak orucu bozar mı, oruçluyken banyo yapılır mı, duş alınır mı? Oruç tutan vatandaşlar oruçlu oldukları süre içerisinde duş almanın orucu bozup bozmayacağını merak ediyor. Oruç tutan vatandaşlar duş alıp alamayacağını sorgularken oruçluyken duş alınmasının orucu bozup bozmayacağı merak ediliyor.
Oruçluyken diş fırçalanır mı, diş fırçalayınca oruç bozulur mu? Oruçluyken diş fırçalanır mı, diş fırçalayınca oruç bozulur mu? Ramazan ayının gelmesi ile beraber oruç ibadetini yerine getiren binlerce kişi de merak ettiği sorulara yanıt arıyor. Ramazan ayında oruç tutanlar diş fırçalamak konusunda ikilime düştükleri durumlar için araştırmalarını sürdürüyor.
Samsun 4 büyüklüğünde depremle sallandı! Naci Görür'den açıklama geldi Samsun 4 büyüklüğünde depremle sallandı! Naci Görür'den açıklama geldi AFAD tarafından yapılan açıklama ile Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem olduğu bildirilmişti. Yaşanan deprem ardından yer bilimci Naci Görür'den de açıklama geldi. Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan depremle ilgili değerlendirmede bulundu.
Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? İslam alemi için büyük bir anlamı ve önemi bulunan Ramazan ayının gelişi ile beraber ibadetlerinde eksik yapmak istemeyenler araştırmalarına başladı. Ramazan ayında okunacak olan dualar ve sureler merak konusu oldu.
Makyaj yapmak, ruj, rimel, far, oje sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak, ruj, rimel, far, oje sürmek orucu bozar mı? İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayı başladı. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirenler de bası sorularına yanıt arıyor. Bu çerçevede makyaj yapmak, oje, ruj, rimel ve far gibi makyaj malzemelerini kullanmanın orucu bozup bozmayacağı sorgulanıyor.
Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sinan Ateş'in babası Musa Ateş yaşamını yitirdi! Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sinan Ateş'in babası Musa Ateş yaşamını yitirdi! Ankara'da, bir binadan çıktığı esnada motosikletli kişilerce silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Sinan Ateş'in babası Musa Ateş, yaşamını yitirdi.
2024 Oscar ödülleri ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? 2024 Oscar ödülleri ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Geçtiğimiz sene yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle yayınlanmayan Oscar ödül töreninin bu sene ne zaman ve hangi yayınlanacağı merak konusu oldu.
Teravih namazı evde camide nasıl kılınır, kaç rekat? Teravih namazı evde camide nasıl kılınır, kaç rekat? Ramazan ayının gelmesi ile birlikte teravih namazı da kılınmaya başladı. Bunun ardından teravih namazının nasıl kılındığı vatandaşlar tarafından merak edilenler arasında yer aldı.