Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü için bir mesaj yayınladı Cumhurbaşkanı Erdoğan İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü için bir mesaj yayınladı İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921 yılında TBMM'de kabul edilmesinin 103. yıl dönümü nedeniyle bu özel günü kutlama ve Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma mesajları yayınlanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bir mesaj paylaşarak bağımsızlığa ve bilinçlenmeye vurgu yaptı.
MSB duyurdu! Türkiye ile Irak terörle mücadelede iş birliği yapacak MSB duyurdu! Türkiye ile Irak terörle mücadelede iş birliği yapacak MSB tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye ile Irak arasında terörle mücadele ve sınır güvenliği arasında iş birliği sağlandı ve Irak-Türkiye sınır hattının güvenliği için ortak çalışmalar yürütüleceği belirtildi.
2024 YÖKDİL sonuçları açıklandı! YÖKDİL/1 sınav sonucu sorgulama ekranı 2024 YÖKDİL sonuçları açıklandı! YÖKDİL/1 sınav sonucu sorgulama ekranı ÖSYM tarafından güncel olarak sınavlara dair açıklamalar devam ediyor. Kurum tarafından son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan YÖKDİL/1 sınavının sonuçları açıklandı.
Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması Düzenlemesini Yeniden Getiren 8. Yargı Paketi Yürürlüğe Girdi Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması Düzenlemesini Yeniden Getiren 8. Yargı Paketi Yürürlüğe Girdi 8. Yargı paketi olarak bilinen 7499 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ankara Barosu'ndan Avukat Çağrı Ünsal, yürürlüğe giren kararla ilgili olarak Haberankara.com'a değerlendirmede bulundu.
MEB duyurdu! 2024 LGS başvuruları alınmaya başladı! MEB duyurdu! 2024 LGS başvuruları alınmaya başladı! Lise eğitimi almak üzere sınava girecek olan binlerce öğrenci için LGS başvuru süreci başladı. MEB tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber LGS başvurularının alınmaya başladığı bildirilirken adaylar da başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
LGS başvuruları ne zaman başlıyor? LGS 2024 Başvuruları nereden yapılır LGS başvuruları ne zaman başlıyor? LGS 2024 Başvuruları nereden yapılır Milyonlarca öğrencinin merakla girmeyi beklediği ve hazırlıklarını sürdürdüğü Liselere Geçiş Sınavının başvurularının ne zaman başlayacağı belli oldu. Alınan haberin ardından sınava girecek adaylar haberlerin detaylarını araştırmaya başladı.
Burcu Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler! O müteahhit istedi diye partiden gitmem Burcu Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler! O müteahhit istedi diye partiden gitmem İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasındaki sular durulmuyor. Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler geldi. İddialara göre Köksal CHP Lideri Özgür Özel'e, İmamoğlu'nu kastederek ''O müteahhit istedi diye ben bu partiden gitmem" dedi.
2024 Polis Akademisi EGM bekçilik alımı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman? 2024 Polis Akademisi EGM bekçilik alımı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi alımına ilişkin merak edilenler artıyor. Bekçi alımına dair açıklama beklenirken başvuruların ne zaman alınacağı da sorgulanmaya devam ediyor.
Sosyal medyada gündem olmuştu! CHP binasında para sayma görüntüleri için harekete geçildi Sosyal medyada gündem olmuştu! CHP binasında para sayma görüntüleri için harekete geçildi Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında çekildiği iddia edilen para sayma görüntüleri ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
2024 EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır? 2024 EGM ÖGG 107. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden, nasıl sorgulanır? 2024 yılı EGM ÖGG sınavına ilişkin olarak merak edilenler artıyor. ÖGG hakkında merak edilenlere yanıt aranırken sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı, sonuçların da nereden sorgulanacağı araştırma konusu olmaya devam ediyor.
MGM'den iki bölge için uyarı! Çamur yağmuruna hazır olun gün içinde etkili olacak MGM'den iki bölge için uyarı! Çamur yağmuruna hazır olun gün içinde etkili olacak MGM tarafından yapılan uyarılar kapsamında hava durumu verileri yakından takip ediliyor. Hava durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken bugün iki bölgede sağanakla beraber etkili olması beklenen çamur yağışı için de uyarı verildi.
8. Yargı Paketi düzenlemesi yürürlüğe girdi mi? 8. Yargı Paketi düzenlemesi yürürlüğe girdi mi? Kamuoyunda 8. Yargı Paketi adıyla bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında gelişmeler merak ediliyor. 12 Mart tarihi ile yayımlanan Resmi Gazete ile ilgili merak edilenler artarken 8. Yargı Paketi'nin yürürlüğe girip girmediği merak konusu olmaya devam ediyor.