Gündem

Celal Şengör uyardı! Türkiye bağımsızlığını kaybedebilir Celal Şengör uyardı! Türkiye bağımsızlığını kaybedebilir Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen Marmara depremine yönelik açıklamalarda bulundu. Şengör, İstanbul'da deprem olması halinde sanayi bölgelerinin yıkılacağını ve Türkiye'nin bağımsızlığını kaybedebileceğini söyledi.
2024 Ramazan ayı ne zaman bitecek, en son ne zaman oruç tutulacak? 2024 Ramazan ayı ne zaman bitecek, en son ne zaman oruç tutulacak? Ramazan ayının gelişi ile beraber merak edilen pek çok konuya yanıt aranmaya başladı. 11 Mart tarihinde idrak edilemeye başlanan Ramazan ayının ne zaman sona ereceği merak edilirken Diyanet İşleri Başkanlığının takvimi de merak edildi.
MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? Haziran ayında uygulanacak LGS'ye ortaokulların 8'nci sınıf öğrencileri katılacak. 2024 LGS sınav yerleri ve sonuç tarihlerine dair meraklı araştırmalar devam ederken LGS sınav giriş belgesi ile ilgili merak edilenler de arttı.
Eylem Tok soruşturmasında ilk tutuklama geldi! Eylem Tok soruşturmasında ilk tutuklama geldi! Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ölümlü kaza ardından başlatılan soruşturmada ilk tutuklama geldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişilerden biri tutuklandı.
2024 MEB ortak sınav tarihleri belli oldu mu, ortaokul ve lise ortak sınavlar ne zaman, saat kaçta? 2024 MEB ortak sınav tarihleri belli oldu mu, ortaokul ve lise ortak sınavlar ne zaman, saat kaçta? MEB tarafından alınan kararla ortaokul ve liselerde başlatılan ortak sınav uygulamasına ilişkin merak edilenler artıyor. MEB ortak sınavları ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken ortaokul ve liselerde ortak sınav tarihleri merak konusu oldu.
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili ayrıntılar merak konusu olmaya devam ediyor. 8 bin personel alımına ilişkin detaylar merak konusu olurken kura çekiminin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı araştırma konusu olurken bir yandan da branş dağılımına dair bilgi sahibi olunmak isteniyor.
Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, bayramla birleşiyor mu, kaç gün tatil olacak? Okullarda ikinci ara tatil ne zaman, bayramla birleşiyor mu, kaç gün tatil olacak? Okullarda ikinci ara tatille ilgili olarak merak edilenler arttı. İkinci ara tatilin hangi tarihlere denk geldiği merak konusu olurken bayram tatili ile birleşip birleşmeyeceği merak ediliyor.
7 ilde Jandarma tarafından Mahzen 11 Operasyonu! 3 suç örgütü çökertildi 7 ilde Jandarma tarafından Mahzen 11 Operasyonu! 3 suç örgütü çökertildi Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşılan bilgiye göre pek suçtan sabıkası olan 3 farklı suç örgüne mensup çok sayıda şahıs gözaltına alındı. Çökertilen suç örgütleri ile detaylı bilgiler paylaşıldı.
2024 EGM 10 bin polis alımı başladı mı, POMEM 31. dönem alımları ne zaman başlayacak? 2024 EGM 10 bin polis alımı başladı mı, POMEM 31. dönem alımları ne zaman başlayacak? Bu sene gerçekleştirilmesi beklenen 10 bin polis alımı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından, konu ile ilgili başvuruların ne zaman alınacağı araştırılmaya başlandı.
Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! EPDK Uzman yardımcısı alımı yapacak Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! EPDK Uzman yardımcısı alımı yapacak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayımlanan ilan ile birlikte yüksek maaşla çalışmak isteyenler için uzman yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı.
Sağanak yağışa karşı dikkat! Meteoroloji 7 il için sarı kodlu uyarı yayımladı Sağanak yağışa karşı dikkat! Meteoroloji 7 il için sarı kodlu uyarı yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar çerçevesinde beklenen sağanak yağışa karşı 7 il için uyarı verildi.
Üniversite büro personeli ve güvenlik görevlisi alımları için başvuruları başlattı! Üniversite büro personeli ve güvenlik görevlisi alımları için başvuruları başlattı! 13 Mart tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanları çerçevesinde Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından büro personeli ve güvenlik görevlisi alımlarının gerçekleştirileceği öğrenildi.