Gündem

MSB Irak ve Suriye sınırında yaşanan gelişmeleri açıkladı! 63 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi MSB Irak ve Suriye sınırında yaşanan gelişmeleri açıkladı! 63 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türkiye'sin son dönemde askeri gündemine dair bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleşen toplantıda sınır hatlarını yasadışı yollarla geçmeye çalışanlardan, düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terör örgütü mensubu sayılarına kadar önemli bilgiler verildi.
İstanbul'da İETT otobüs şoförü kalbinden bıçaklandı! Dehşet anları görüntülendi İstanbul'da İETT otobüs şoförü kalbinden bıçaklandı! Dehşet anları görüntülendi İstanbul'da bir İETT otobüsündeki yolcular dehşeti yaşadı. Otobüs şoförü ve seyir halindeki bir başka arasın sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı, araç sürücüsü İETT otobüs şoförünü kalbinden bıçakladı.
Şubat 2024 Konut Satış İstatistikleri TÜİK tarafından yayımlandı! Şubat 2024 Konut Satış İstatistikleri TÜİK tarafından yayımlandı! TÜİK, Türkiye'de konut satış verilerini kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. TÜİK tarafından açıklanan son dakika verisine göre Şubat 2024 Konut Satış İstatistikleri de belli oldu.
Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi! Firari yazar Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi! Tüm Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın firarileri yazar Eylem Tok ve oğlu T.C., ABD'nin New York kentinde görüntülendi. İkilinin o görüntüleri, sosyal medyanın gündemine oturdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Şırnak'ta Cumhurbaşkanı koruma konvoyunda yaşanan kazada şehit sayısı 2'ye çıktı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Şırnak'ta Cumhurbaşkanı koruma konvoyunda yaşanan kazada şehit sayısı 2'ye çıktı Üzücü haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sabah saatlerinde paylaşıldı. Bakan Yerlikaya Şırnak'ta görev yapan Polis Memuru İlker Duran'ın görevli olarak içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu şehit olduğunu açıkladı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! EGM adına yükseköğretim kurumlarında okutulacak öğrencilere dair yönetmelik yürürlükten kaldırıldı Resmi Gazete'de yayımlandı! EGM adına yükseköğretim kurumlarında okutulacak öğrencilere dair yönetmelik yürürlükten kaldırıldı Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyunu ilgilendiren pek çok karar günlük olarak paylaşılıyor. Kamuoyunu ilgilendiren kararlara her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez bir yönetmeliğin yürürlükten kaldırıldığı bildirildi.
Başvurular başladı! TÜBİTAK 4 personel alımı yapacak Başvurular başladı! TÜBİTAK 4 personel alımı yapacak TÜBİTAK tarafından yayımlanan son personel alım ilanına göre farklı kadrolarda toplamda 4 kişi alınacağı belirtildi. Bununla birlikte başvuru için detaylar açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Akbelen’de 190 parselin kamulaştırılması kararını yürürlükten kaldırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Akbelen’de 190 parselin kamulaştırılması kararını yürürlükten kaldırdı Daha önce alınan Akbelen’de 190 parselin kamulaştırılması kararı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yürürlükten kaldırıldı.
Milli Savunma Bakanlığı 2024 yılı Uzman Erbaş başvuruları için son 3 gün! Milli Savunma Bakanlığı 2024 yılı Uzman Erbaş başvuruları için son 3 gün! Bu ay içerisinde Milli savunma Bakanlığı tarafından yapılacak olan Uzman Erbaş alımları hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamalara göre 17 Mart tarihine kadar başvuruların alınacağı belirtildi.
Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde yeni karar Resmi Gazete'de! Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde yeni karar Resmi Gazete'de! Bugün yayımlanan Resmi Gazete yönetmeliğine göre Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu tarafından ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesine ilişkin yönetmelikte değişikliğe gidildi.
2024 KPSS'siz PTT personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? 2024 KPSS'siz PTT personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Son günlerde PTT tarafından personel alımının gerçekleştirileceği konusunda iddiaların gündeme gelmesinin ardından konu hakkında merak edilenler en çok araştırılanlar arasında yer aldı.
18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, okul var mı? 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, okul var mı? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü hakkında vatandaşlar tarafından internet üzerinden yapılan araştırmalarda resmi tatil olup olmadığı merak konusu oldu.