Gündem

Bakan Yerlikaya açıkladı! Kartel-6 operasyonu ile Sait Emiri yakalandı Bakan Yerlikaya açıkladı! Kartel-6 operasyonu ile Sait Emiri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, Kartel-6 operasyonu ile organize suç örgütü elebaşı Sait Emiri, İzmir'de yakalandı.
Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Bu Yılın Enleri ödülüne layık görüldü Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Bu Yılın Enleri ödülüne layık görüldü Kültür sanat anlamında Ankara'da düzenlenen ödül organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dünya Sanatçıları Derneği ve Avrasya Aşıklar Derneği iş birliğiyle düzenlenen Türkülerin Gözesi Aşık Veysel’den Mahsuni’ye Bu Yılın Enleri Ankara'da düzenlendi.
AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı! AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı! Geçtiğimiz günlerde ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından gözler AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'a çevrilmişti. Altınok merakla beklenen açıklamasını akşam saatlerinde yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş açıkladı! 4.2 milyar TL Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş açıkladı! 4.2 milyar TL Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor Evlerde bakım gören hastaların ve ailelerine maddi anlamda destek olunması adına yatırılan evde bakım yardımının vatandaşlara ödenmeye başlandığı bildirildi. Konu ile ilgili açıklamayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu.
Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni görüntüler ortaya çıktı. Kazanın hemen ardından çekilen görüntüler, sosyal medya platformlarında paylaşıldı.
EGM Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM Özel güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Bu sene ÖGG sınavına giren adaylar tarafından internet üzerinde en çok merak edilen konular arasında sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı yapacak! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 142 sözleşmeli personel alımı yapacak! 15 Mart tarihli Resmi Gazete ilanlarına göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından toplamda 142 personel alımının yapılacağı açıklandı.
Bakan Ersoy duyurdu! Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eser Türkiye’ye iade edilecek Bakan Ersoy duyurdu! Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eser Türkiye’ye iade edilecek Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 8 bin 659 tarihi eserin Türkiye’ye iade edileceği ifade edildi.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi büro ve destek personeli alımı yapacak! Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi büro ve destek personeli alımı yapacak! 15 Mart tarihli Resmi Gazete ilanlarına göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından büro ve destek personeli alımı yapılacağı açıklandı.
Bakan Koca duyurdu! 4 yıl sonra 51 bin uzman hekim daha alınacak Bakan Koca duyurdu! 4 yıl sonra 51 bin uzman hekim daha alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son açıklamalara göre bundan 4 sene sonra 51 bin uzman hekimin kadroya katılacağı ifade edildi.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman alım ilanını duyurdu! Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman alım ilanını duyurdu! Geçtiğimiz gün Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılan yapılan açıklamalara göre uzman alımının yapılacağı belirtildi. İlana ilişkin gerekli olan detaylar belli oldu.
Bakan Tekin'den müfredat açıklaması! Gerekçeleri var Bakan Tekin'den müfredat açıklaması! Gerekçeleri var Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bugün katılım sağladığı iftar programında gündeme gelen müfredat konusunda açıklamalara yer verildi.