Gündem

19 Mart tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 19 Mart tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan karar çerçevesinde pek çok kamu kurumu için atama kararlarının yayımlandığı ifade edildi.
6.8'lik artçı deprem üretebilir diyerek 4 il için uyarı verildi! 6.8'lik artçı deprem üretebilir diyerek 4 il için uyarı verildi! 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından uzmanlardan Marmara hakkında açıklamalar peş peşe gelmeye başladı. Durum bu şekilde iken 4 il için yeni bir uyarı yayımlandı.
2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman yapılacak? 2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı mı, ne zaman yapılacak? Bu sene Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan kura çekiminin ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Bakan Tunç'tan 9. Yargı Paketi açıklaması! Çalışmaları devam ediyor Bakan Tunç'tan 9. Yargı Paketi açıklaması! Çalışmaları devam ediyor Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan açıklamalarda 9. Yargı Paketi konusunda önemli gelişmelere yer verildi.
Bakan Özhaseki duyurdu! Şu anda hareketli 500'e yakın fay hattı var Bakan Özhaseki duyurdu! Şu anda hareketli 500'e yakın fay hattı var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün düzenlenen iftar programında deprem konutlarına ilişkin önemli açıklamalara yer verdi.
MEB Bakanı Tekin eğitim sistemine gelen eleştirilere cevap verdi! Ahkam kesmek kolay MEB Bakanı Tekin eğitim sistemine gelen eleştirilere cevap verdi! Ahkam kesmek kolay Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ankara'da katıldığı bir sergi açılışına katıldı. Bakan Tekin eğitim sistemine gelen olumsuz eleştiriler hakkında net ifadeler kullandı.
MEB açıkladı! LGS başvuruları başladı MEB açıkladı! LGS başvuruları başladı MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan LDS kapsamındaki merkezi sınav başvuruları bugün itibariyle adayların erişimine açıldı.
Hatay, TİP ve Gökhan Zan meselesi! Adayım ve çekilmiyorum Hatay, TİP ve Gökhan Zan meselesi! Adayım ve çekilmiyorum Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Hatay'da sular durulmuyor. TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın adaylığı geri çekilirken, Zan sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı, ''Adayım ve çekilmiyorum!'' dedi.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Göçmen kaçakçısı ve dolandırıcılara 4 ilde Mahzen 12 Operasyonu Bakan Yerlikaya açıkladı! Göçmen kaçakçısı ve dolandırıcılara 4 ilde Mahzen 12 Operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yeni haftanın ilk gününde bir operasyon açıklaması yaptı. Mahzen-12 adı verilen operasyonda 3 suç örgütü çökertildi.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden memur alımlarını başlattı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden memur alımlarını başlattı! 18 Mart tarihinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre toplamda 3 işçi alımının gerçekleştirileceği ifade edildi.
31 Mart yerel seçimlerinde kimler oy kullanamaz? 31 Mart yerel seçimlerinde kimler oy kullanamaz? Yerel seçimlerin gerçekleştirilmesine kısa bir zaman kala vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında hangi vatandaşların sandığa gidemeyeceği sorusu yer aldı.
18-35 yaş arasındaki herkes başvurabilir! KPSS puanıyla büro ve destek personeli alımı yapılacak 18-35 yaş arasındaki herkes başvurabilir! KPSS puanıyla büro ve destek personeli alımı yapılacak Mart ayı için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 25 personel alımı yapılacağı öğrenildi.