Gündem

Çorum'da sel sağlık ocağının duvarını ve kapısını yıktı Çorum'da sel sağlık ocağının duvarını ve kapısını yıktı Çorum’da şiddetli yağış sele dönüşürken bir sağlık ocağının kapısı ve duvarları sel sularından dolayı yıkıldı.
EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı EBS EBA öğretmen öğrenci giriş veli girişi okulun ilk günü haftalık ders programı Okullarda 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül 2024 Pazartesi gününün gelmesiyle çalıyor. Ders programı öğrenmek isteyen öğrenci, öğretmen ve veliler EBA sistemine girişi araştırmaya başladı.
12 ilde Gürz-13 operasyonları! 33 şüpheli yakalandı 12 ilde Gürz-13 operasyonları! 33 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde Gürz-13 adı verilen operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bölücü Terör Örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 33 şüpheli yakalandı.
Bakan Tekin okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu Bakan Tekin okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu 9 Eylül tarihinde başlayacak okullar için gelen açıklamalar takip ediliyor. Okulların yarın yeni eğitim öğretim hayatı için ilk startı verecek olması heyecanı ile uyuyan milyonlarca öğrenci için son dakika açıklaması geldi.
2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? 2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? YKS ek yerleştirme tercih başvurularının alınmaya başlaması ile beraber herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar bu süreçte YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına odaklandı.
Tunceli Ovacık'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 4 askerimiz şehit oldu Tunceli Ovacık'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 4 askerimiz şehit oldu Tunceli'nin Ovacık ilçesi Karaoğlan mevkisinde kontrolden çıkan İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri aracın uçuruma yuvarlandığı bildirildi. Meydana gelen kazada 4 askerimizin şehit olduğu ve bir askerimizin de yaralandığı açıklandı.
Bakan Yerlikaya Narin Güran'ın öldürülmesinin değerlendirildiği güvenlik toplantısına katıldı Bakan Yerlikaya Narin Güran'ın öldürülmesinin değerlendirildiği güvenlik toplantısına katıldı Narin Güran'ın öldürülmesinin de değerlendirildiği güvenlik toplantısı İçişleri Bakanlığında düzenleniyor. Yapılan toplantıya ilişkin ilk bilgilerde Narin Güran cinayeti dikkati çekerken toplantı katılımcıları da belli oldu.
Kırıkkale'de park halindeki tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 kişi ağır yaralandı Kırıkkale'de park halindeki tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 kişi ağır yaralandı Kırıkkale'de park halindeki tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada aynı aileden 2'si çocuk, 4 kişi ağır yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin’i katledenlerin adalet önünde hesap vermesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin’i katledenlerin adalet önünde hesap vermesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedenine 19 gün sonra ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Kırıkkale'de asayiş uygulamalarında 13 kişi yakalandı Kırıkkale'de asayiş uygulamalarında 13 kişi yakalandı Kırıkkale’de yapılan asayiş uygulamalarında 13 şüphelinin yakalandığı ve haklarında işlem yapıldığı açıklandı.
Kırıkkale Belediyesi'nden ücretsiz LGS kampı! Kırıkkale Belediyesi'nden ücretsiz LGS kampı! Kırıkkale Belediyesi dikkat çeken bir eğitim desteğini daha vermeye başladı. LGS’ye girecek öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek.
72 yaşında vefat eden Kıbrıs gazisi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı! 72 yaşında vefat eden Kıbrıs gazisi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı! Vefat eden 72 yaşındaki Kıbrıs gazisi Cemal Çaytarla memleketi Sivas’ta son yolculuğuna uğurlandı.