Zonguldak'ta meydana gelen heyelanda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı!

Dün Zonguldak'ta meydana gelen heyelanda göçük altında kalan kişileri kurtarma çalışmaları düzenlendi. Bu kapsamda bugün iki kişinin cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Zonguldak'ta meydana gelen heyelanda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı!

Dün Zonguldak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle tek katlı müstakil ev yıkılmıştı. Evde bulunan anne ve oğul için dünden bu yana göçük altında arama çalışmaları başlatıldı. Yaşanan heyelanın ardından olay yerine AFAD ekipleri ulaştı.

İl genelinde yağışların etkisi ile birlikte Zonguldak'ta meydana gelen heyelanın ardından göçük altında kalan 82 yaşındaki anne ile 51 yaşındaki oğlunu kurtarmak için çalışmalara başlanmıştı. Yapılan arama kurtarma çalışmalarına AFAD koordinesinde Zonguldak Belediyesi, jandarma ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tahlisiye ekipleri katılım sağladı.

Çalışmalar sırasında aynı bölgede ikinci heyelanın meydana gelmesi sonucu ekipten 21 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan 15'i ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

ANNE VE OĞULUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI!

Bugün AFAD tarafından yapılan "Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 2 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Büyük bir gayret ve özveriyle çalışan tüm ekiplerimize Milletimiz adına şükranlarımızı sunarız" açıklamalar ile iki kişinin de cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER