Zonguldak okullar tatil mi son dakika 23 Eylül 2024 Pazartesi okul var mı, bugün kapalı mı?

Yurt genelinde etkili olan yağışlı hava Zonguldak'ta sel felaketine neden olmuştu. Aşırı yağış nedeniyle okullar bugün 1 günlük tatil ilan edildi.

Zonguldak okullar tatil mi son dakika 23 Eylül 2024 Pazartesi okul var mı, bugün kapalı mı?

22 Eylül 2024 Pazar günü yaşanan sel felaketi sonrasında bugün de Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından turuncu kod verilen Zonguldak'ta tüm okullar il genelinde tatil ilan edildi. Beklenen aşırı yağış ve sel tehdidi nedeniyle öğrencilerin can güvenliği açısından özel kurslar ve rehabilitasyon merkezleri de dahil olmak üzere il genelinde tüm eğitim öğretim kurumları 23 Eylül 2024 Pazartesi günü tatil ilan edildi.

ZONGULDAK'TA VE EREĞLİ'DE OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ, KREŞ, ANA OKULLARI, REHABİLİTASYON MERKEZLERİ, ÖZEL KURSLAR AÇIK MI, KAPALI MI?

Zonguldak'ta Valiliği, 23 Eylül günü olumsuz hava şartları yaşanacağından eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Zonguldak için turuncu uyarı vermesinin ardından Zonguldak Valiliği de il genelinde eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu imzasıyla yapılan duyuruda şöyle denildi: "Zonguldak il genelinde, olumsuz hava şartları nedeniyle 23 Eylül 2024 Pazartesi günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında, rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı tarihte idari izinli sayılacaktır."

Zonguldak okullar tatil mi son dakika 23 Eylül 2024 Pazartesi okul var mı, bugün kapalı mı?

Zonguldak içni bugün turuncu kod uyarısı verilirken Ereğli'de Zonguldak'a bağlı olduğu ve tüm Zonguldak il geneli için tatil kararı alındığı için bu ilçemizde de okullar tatil olacak. Okulların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelde beklenen yağış nedeniyle 23 Eylül günü idari izinli kabul edilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER