Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Son dakika trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ederken Zonguldak - Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsünün çarpıştığı öğrenildi. Söz konusu kazada 2 kişi hayatını kaybederken 23 kişi de yaralandı.

Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Son dakika trafik kazası haberleri gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Zonguldak - Karabük yolu Gökçebey mevkiinde kamyon ile yolcu otobüsü çarpışırken kazaya ilişkin ilk detaylar da ortaya çıktı.

Zonguldak - Karabük yolu Gökçebey - Yenice yolu Karahatipler mevkiinde bir yolcu otobüsü firmasına ait Bartın - Erzurum seferini yapan yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyon çarpıştı.

KAMYON İLE OTOBÜS ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 23 YARALI

Yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu yaşana kaza hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine, olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otobüste sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık görevlilerinin müdahalesine bırakıldı. Yolcu otobüsü ve kamyon sürücülerinin hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık görevlileri, toplam 23 yaralı olduğunu belirtti. 23 yaralıyı Gökçebey Devlet Hastanesine kaldıran sağlık ekipleri hastanede tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu, Bartın-Erzurum seferini yapan otobüste 21 yolcu ve 3 mürettebatın bulunduğunu belirterek, "Otobüs ve kamyon şoförü maalesef hayatlarını kaybetti, Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Diğer yolcu mürettebat 23 kişi şu anda tahliye edildi, 3'ünün durumu ağır. Büyük geçmiş olsun. Yaralılarımızın durumunu takip ediyoruz, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Vefat eden ve sıkışan iki şoförü ekiplerimiz çıkarmaya çalışıyor." şeklinde konuştu.

Zonguldak Karabük yolunda kamyon ile yolcu otobüsü çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı - Resim : 2

Bir şerit ihlali olduğu ancak tam olarak bilemediklerini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, ''Arkadaşlarımız inceleyecekler, araştıracaklar, bunu kesin ortaya koyacaklar. Şu anda hava yağışlı, şerit ihlali, sollamadan mı kaynaklı, kaymadan mı kaynaklı bilmiyoruz, tamamen soruşturmayla ortaya çıkacak." dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken yolun yeniden trafiğe açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

SONRAKİ HABER