Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL Bankkart TL ödenecek! Detaylar açıklandı

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre banka müşterilerine net 3 bin TL Bankkart TL ödeneceği ifade edildi. Detaylar belli olurken, kampanyanın yakın zamanda sona ereceği açıklandı.

Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL Bankkart TL ödenecek! Detaylar açıklandı

Ziraat Bankası'nın dönemsel olarak yaptığı kampanyalar beğeni toplamaya devam ediyor.

Aktarılan haberin detaylarına göre Touristica’da 3 bin TL Bankkart TL avantajı sizleri bekliyor. 3 Ocak tarihinde başlayan kampanya 31 Ocak 2024 tarihinde sona erecek.

ÖDEMENİN DETAYLARI AÇIKLANDI

Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında kampanya kapsamında 1.000 TL, 2.000 TL ve 3.000 TL Bankkart TL verileceğini açıkladı. Kampanya için yapılan açıklamada, “Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek seferde yapacağınız 15.000 TL - 24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 25.000 TL - 34.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira, 35.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir” denildi.

Ziraat Bankası müşterilerine 3 bin TL Bankkart TL ödenecek! Detaylar açıklandı

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANACAK?

31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya farklı kanallar üzerinden de katılım mümkün olabilecek. Bankkart Mobil ya da Bankkart.com.tr adresi üzerinden katılım yapabilirsiniz. Ziraat Bankası kampanya katılım kanalları için şunları söyledi:

  • Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılabilirsiniz.
  • SMS ile katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

EN AZ 3 BİN TL VERİLECEK

Kampanyaya katılacak olan kişiler için en fazla bir kampanya döneminde 3 bin TL verileceği ifade edildi. Ek kart ile yapılan harcamamlar asıl kart sahibinin müşterinin harcamalarına dahil edilecek. 31 Ocak 23.59’a kadar devam edecek kampanyaya katılım için acele edilmesi gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER