Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü, neden girilmiyor?

10 Ağustos 2023 Perşembe günü Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulamasına giriş yapmakta sorun yaşayan binlerce vatandaş sorunu sosyal medyaya taşıdı. Ziraat Mobil'in neden açılmadığını sorgulayanlar resmi açıklama yapılmasını bekliyor.

Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü, neden girilmiyor?

Ziraat Bankası mobil şube çöktü mü, neden girilmiyor? - 10 Ağustos Perşembe 2023 tarihi ile borsada yapılan halka arz işlemleri bankacılık sektöründe bir yoğunluğa neden oldu. Bankaların mobil uygulamalarında yoğunluk yaşanırken Ziraat Bankası mobil şube uygulamasında da sorunlar yaşandığı bildirildi.

Ziraat Bankası Mobil şube uygulaması üzerinden işlem yapmak isteyen bireyler, hata mesajı ile karşı karşıya kalırken pek çok kişi yaşanılan teknik sorun neden ile sosyal medyadan ses yükseltti. Borsa işlemi yapmak için saniyeler ile yarıştıklarını dile getiren vatandaşlar hatanın acilen çözülmesini isterken resmi açıklama yapılmasını istedi.

ekran-goruntusu-2023-08-10-124101.png

ZİRAAT BANKASI İNTERNET SİTESİ ÇÖKTÜ MÜ?

Özellikle Twitter uygulaması üzerinden yapılan paylaşımların bir çoğunda Ziraat Bankası internet sitesi girişi esnasında hata verdiği ifa edilirken bazı paylaşımlarda ise hesaba girmeyi başaran kişilerin borsa sekmesinin olmadığını ifade ettiği görüldü.

ekran-goruntusu-2023-08-10-124104.png

ekran-goruntusu-2023-08-10-124106.png

Konu hakkında Ziraat Bankası tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yaşanan yoğunluk nedeni ile sorun yaşanabileceğinden yeniden girişin tekrar edilmesinde fayda bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER