Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği görkemli törenle açıldı

Sigorta sektörünün bilinen isimleri arasında yerini alan Ayhan Görkem Yıldırım’ın kuruculusu olduğu Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nin açılışı gerçekleşti. Açılış törenine sigorta sektöründen pek çok önemli isim katılım sağladı.

Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği görkemli törenle açıldı

Sigorta sektöründen pek çok isimin katılım sağlamış olduğu açılış törenine basın, emlak ve hukuk camiasından da önemli isimlerin katıldığı öğrenildi.

SEKTÖRDEN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Çankaya’da düzenlenen büyük açılış törenine Axa Sigorta Ankara Bölge Müdürü Zafer Korkmaz, Türkiye Katılım Sigorta Ankara Bölge Müdürü Cihan Eren Alpaslan, Zurich Sigorta Ankara Bölge Müdürü Halil Kibar, Türkiye Sigorta Ankara Bölge Müdürü İbrahim Ata Melez, AcnTurk Sigorta Ankara Bölge Müdürü Betül Demirer, Unico Sigorta Ankara Bölge Müdürü Birgül Yılmazer, Corpus Sigorta Ankara Bölge Müdürü Onur Rüzgar, Magdeburger Sigorta Ankara Bölge Müdürü Murat Kaygısız, Orient Sigorta Ankara Bölge Müdürü Esra Balakbabalar, Koru Sigorta Ankara Bölge Müdürü Efe Hatipoğlu; Quick Sigorta Ankara Bölge Müdürü Neriman Altındağ Okursoy ve Viennalife Sigorta Ankara Bölge Müdürü Oğuz Başer katıldı.

Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği görkemli törenle açıldı

DAHA İYİ HİZMET AMAÇLANIYOR

Sigorta sektöründeki boşlukları doldurma noktasında müşterilerine daha iyi hizmet vereceğinin mesajını veren şirketin Genel Müdürü Vahit Çatalkaya açılış konuşmasında hedeflerini vurgularken şirketin vizyon ve misyonu hakkında katılımcılara da bilgi verdi.

Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği görkemli törenle açıldı - Resim : 2

Zeus Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nin açılışı için düzenlenen büyük davete sektörden katılım yoğun olması firmanın varlığını daha da duyurması noktasında önemli bir adım olarak görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER