Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Kaç yaşında, neden vefat etti

Sunucu Nur Viral ile beraber yer aldığı sabah programı ile akıllardan yer edinen ünlü ilahiyatçı sevenlerini üzdü. Kavaklı'nın vefatı sonrasında hayatının detayları merak konusu oldu.

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti! Kaç yaşında, neden vefat etti

Sivri dilli açıklaması ve güldüren halleri ile geniş bir hayran kitlesine hitap eden İlahiyatçı Yusuf Kavaklı bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düştü.

Ünlü hocanın vefat haberini kendisi ile beraber program yapan sunucu Nur Viral verdi. Söz konusu programda gözyaşları ile vefat haberini duyuran Nur Viral vefat eden Yusuf Kavaklı'ya Allah'tan rahmet diledi.

Vefat haberini duygulanarak anlatan Nur Viral "Bugün gerçekten herkesten çok özür diliyorum. Sevenleri olarak çok üzgünüz, Yusuf Kavaklı Hocamızı kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır diliyorum ve gerçekten hepinizden bugün dua istiyorum" dedi.

YUSUF KAVAKLI HAYATI

Ünlü ilahiyatçı 1946 Sivas doğumludur. Yurt içi ve yurt dışında din adamı olarak görev yapan Kavaklı İstanbul İl Müftülüğü yardımcılığı da yaptıktan sonra 2011 yılında emekli oldu.

Kavaklı o zamanlardan bu zamana kadar da televizyon programlarında dini soruları yorumlaması ile biliniyordu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Yusuf Kavaklı'nın vefatı sonrasında üzüntüsünü dile getiren isimlerden birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Erdoğan "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim ilahiyatçı Yusuf Kavaklı hocamıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Kavaklı'nın vefatı kısa sürede gündem olmayı başardı. Ünlü ilahiyatçının cenaze işlemlerinin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER