Yürüyen adam Selami Salman hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da uzun bir mesafeyi her gün yürüyerek gidip gelmesi ile ünlenen Salman hikayesi ile yürek burkmuştu. Annesinin dediğine göre psikolojik olarak zor dönemlerden geçen ve bu nedenle kendisini yürümeye veren Salman'ın yaşama gözlerini yumduğu bildirildi.

Yürüyen adam Selami Salman hayatını kaybetti

Türkiye'nin kendisini yürümesi ile tanıdığı Salman İstanbul Tuzla'dan Maltepe'ye kadar yürümesi ile nam salmıştı. Her gün bu kadar uzun mesafeyi erinmeden yürümesinin ardında ise acıklı bir hayat hikayesinin olduğu ortaya çıkmıştı.

ANNESİ HİKAYEYİ ANLATMIŞTI

Kendisinin ünlenmesinin ardından anne Salman basın mensuplarına verdiği demeçte oğlunun uzun yıllar nişanlı kaldığını, evlenmek üzereyken karşı tarafın vazgeçmesi üzerine evladının psikolojisinin bozulduğunu ifade etmişti.

Hikayesi ile geniş bir kesimi derinden üzen ve halk arasında yürüyen adam olarak nam salan Selami Salman'dan üzücü haber geldi. Edinilen bilgiye göre 2 gündür akıbeti bilinmeyen Salman Pendik'te oturduğu evde ölü bulundu.

VEFAT HABERİ BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ OLUŞTURDU

Annesinin nişanı bozulduktan sonra kötüleştiğini ve tedavi edilmesini istediği oğlunun yaşadığı acı durum duyanları şok etti. Olay yerine gelen ve Salman'ın cansız bedenini gören ekipler gerekli incelemeleri yapmak ve ölüm sebebini belirlemek için naaşı Adli Tıp Kurumuna götürdü.

Selami Salman'dan geriye ise otoyolda yürürken çekilmiş fotoğrafları kaldı. Salman'ın işlemlerinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER