Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! EPDK Uzman yardımcısı alımı yapacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayımlanan ilan ile birlikte yüksek maaşla çalışmak isteyenler için uzman yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! EPDK Uzman yardımcısı alımı yapacak

Kamu kurumunda yüksek maaşla çalışmak isteyenler için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre uzman yardımcısı kadrosu için toplamda 25 personel alımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru için gerekli olan şart ve detaylar da belli oldu.

EPDK UZMAN YARDIMCISI KADROSUNA 25 PERSONEL ALACAK!

Yayımlanan ilana göre yazılı ve sözlü sınavdan oluşan iki aşama ile birlikte toplamda 25 personel alımının yapılacağı belirtildi. Buna göre kurum için 25 (yirmibeş) adet Enerji Uzman Yardımcısı unvanında meslek personeli konusunda başvuruların başlayacağı ifade edilmişti.

UZMAN YARDIMCISI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI!

İlana başvuru yapmak isteyen kişiler tarafından merak edilenlerin artmasının ardından gerekli olan başvuru şartları şu şekilde verildi;

1)657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

2)Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayının birinci günü (01 Ocak 2024) itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1989 ve daha sonraki doğumlular başvurabilir).

3)ÖSYM tarafından 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak ve aşağıdaki tabloda yer alan öğrenim dalları itibarıyla belirlenen puan türlerinden asgari 70 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla giriş sınav duyurusunda yer alan usulle belirlenen sayıda aday arasına girmiş olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Tüm bu şartların yanı sıra özel başvuru şartları da sunulurken e-Devlet üzerinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı resmi internet adresi üzerinden 15 Mart 2024 tarihi ile 22 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapılması gerektiği açıklandı.

SONRAKİ HABER