YSK seçmen kağıdı ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanılacak?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmenler de çeşitli sorularına yanıt aramaya başladı. Seçmen kağıtlarının ne zaman dağıtılacağını merak eden seçmenler araştırmalarına devam ederken merak edilen sorulara ilişkin detayları derledik.

YSK seçmen kağıdı ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanılacak?

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de seçmenler sandık başında olacak. Oy kullanacak olan vatandaşlar, seçmen kağıtları ile ilgili olarak araştırmalarına başladı. Seçmen kağıtlarının ne zaman dağıtılacağı ve nerede oy kullanacağını merak eden seçmenler de ‘’YSK seçmen kağıtları dağıtıldı mı, ne zaman dağıtılacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen kağıtlarının ne zaman dağıtılacağını sorguluyor. Seçim hakkını kullanacak olan vatandaşlar, "2024 YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Nerede oy kullanacağım?" sorularının yanıtını sorgulamaya devam ederken detaylar da belli oldu.

YSK seçmen kağıdı ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanılacak?

2024 YSK SEÇMEN KAĞIDI NE ZAMAN DAĞITILACAK?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim için YSK'nin takvimi beklenmeye başladı. Seçim sürecine dair bilgiler araştırılmaya devam ederken seçmenler, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanacakları sandıkları, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) internet sitesi, e-Devlet, YSK seçmen sorgulama mobil uygulaması veya YSK çağrı merkezinden sorgulayabilecek.

YSK seçmen kağıdı ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanılacak? - Resim : 2

YSK takvimine göre, dökümüne ve dağıtımına 29 Şubat tarihinde başlanacak ve seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı 24 Mart'ta tamamlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER