YSK Başkanı Yener seçimlerle ilgili konuştu! Her şey yolunda gidiyor

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 3 ilçe ve 4 beldede yenilenen yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunarak her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

YSK Başkanı Yener seçimlerle ilgili konuştu

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazlar sonucunda 3 ilçe ve 4 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verildi. YSK Başkanı Ahmet Yener, bugün yapılan seçimler hakkında konuştu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazlar sonucunda seçimlerin yenilenmesine karar verilen 3 ilçe ve 4 beldedeki seçimler ile ilgili açıklama yaptı. YSK Başkanı Ahmet Yener, 3 ilçe ve 4 beldede yenilenen yerel seçimler hakkında "Şu an için herhangi bir olumsuz durum yok, her şey yolunda gidiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 3 ilçe ve 4 beldede yenilenen yerel seçimlerde şu an için olumsuz bir durum olmadığını, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Seçimlerin sorunsuz olarak devam ettiğini söyleyen YSK Başkanı Yener, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde devam etmesini temenni etti.

YSK Başkanı Yener seçimlerle ilgili konuştu! Her şey yolunda gidiyor

"ŞU AN İÇİN HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM YOK"

Bugün saat 17.00 itibarıyla sandıkların açılacağını belirten Ahmet Yener, "21.00'den önce yayın yasağının kaldırıp kaldırılmayacağına kurul olarak karar verip sizlere duyuracağız. Şu an için herhangi bir olumsuz durum yok, her şey yolunda gidiyor" diye konuştu.

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimler sonrası yapılan itirazlar sonucunda seçimlerin yenilenmesine karar verilen 3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi sürüyor.

SEÇİMLERİN YENİLENDİĞİ YERLER NERESİ?

- Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi

- ⁠Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi

- ⁠Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi

- ⁠Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya beldesi

- ⁠Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesi

- ⁠Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesi

- ⁠Aksaray'a bağlı Sağlık beldesi

Vatandaşlar, büyük bir heyecanla sonuçları bekliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER