Yozgat'ta feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti!

Yozgat-Kayseri kara yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yozgat'ta feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti!

Yozgat’ta iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı. Ekipler, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yozgat’ta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu feci bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan korkunç trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Öğrenilen bilgiye göre kaza, Yozgat-Kayseri karayolu Gökçekışla köyü mevkiinde meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar ise feci kaza sonrası yaşananları yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Yozgat'ta feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti!

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

28 yaşındaki A.A. idaresindeki otomobil, 22 yaşındaki A.A.D. yönetimindeki Doblo marka hafif ticari araç ile çarpıştı. Kaza sonrası sürücülerden A.A.D. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobil sürücüsü ile A.A. ise yaralandı. Aynı otomobil içerisinde bulunan 52 yaşındaki A.A ve 50 yaşındaki M.A. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olan araç sürücüsü A.A., Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı araç sürücüsünün kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor. Ekipler ise 3 kişinin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER